Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

“Ολόγυμνη” στο φεστιβάλ της Βενετίας η Bellucci

- Advertisement -

Έφτασε στο χώρο του φεστιβάλ της Βενετίας η εκρηκτική Monica Bellucci την Παρασκευή (02.09), έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην υποψήφια ταινία “Un été brulant” (Ένα καυτό καλοκαίρι). Μια σκηνή γυμνού της ηθοποιού έχει μονοπωλήσει τις εντυπώσεις. (pics+vid)…

Η πολυαναμενόμενη ταινία “Un été brulant” (Ένα καυτό καλοκαίρι) συμμετέχει στο 68ο Φεστιβάλ της Βενετίας, ως μια εκ των 22 διαγωνιζόμενων ταινιών.

Η ταινία πραγματεύεται τον έρωτα που βρίσκεται σε κρίση, ένα όχι και τόσο πρωτότυπο σενάριο, το οποίο όμως παίρνει μια ενδιαφέρουσα τροπή με τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Bellucci.

Μιλώντας για τη σκηνή που ανοίγει την ταινία, στην οποία η Monica Bellucci εμφανίζεται όπως τη γέννησε η μητέρα της, η ηθοποιός θέλησε να πάρει θέση αίθουσα των συνεντεύξεων Τύπου του Casino την Παρασκευή (2/9) το μεσημέρι αναφέρει το εξής:”Βρήκα πάρα πολύ φυσική και καλλιτεχνική την σκηνή”.

“Όταν σου ζητούν κάτι τέτοιο, αυτό που πρέπει να δεις είναι αν έχεις την απαιτούμενη εμπιστοσύνη απέναντι στον σκηνοθέτη σου. Ο Φιλίπ Γκαρέλ είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης και συγχρόνως ένας πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος που μπορεί να σε κερδίσει για αυτό που θέλει.”

cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog