Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Δείτε όλα τα σχολικά βιβλία με ένα κλικ

- Advertisement -

Το «πρώτο χτύπημα του κουδουνιού» για τους μαθητές όλων των τάξεων…

Με ένα πολύ απλό τρόπο, οι μαθητές όλων των τάξεων, καθώς και οι γονείς τους μπορούν χωρίς κόπο και, πάνω απ’ όλα, χωρίς να ξοδέψουν καθόλου χρήματα να έχουν στην οθόνη του υπολογιστή τους και να τυπώσουν το σύνολο των σχολικών βιβλίων.

Με ένα απλό κλικ μπαίνουν στην ιστοσελίδα του «Ψηφιακού Σχολείου» του υπουργείου Παιδείας στη διεύθυνση http:digitalschool.minedu.gov.gr.

Ακολουθώντας πολύ απλά βήματα ο μαθητής μπορεί να ξεφυλλίσει τα βιβλία και να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη σχολική χρονιά που ξεκινά τη Δευτέρα.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. s-spinos:
    τόσο πολύ απλά… με ένα κλικ, και… χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ χρήματα
    (η Ντόϊτσε Τέλεκομ, η Βόνταφον, Γουήντ) μας παρέχουν δωρεάν
    τη σύνδεση στο διαδίκτυο και για δώρο προσφέρουν σ΄όλα τα
    μαθητούδια,- Ελληνάκια και αλλοδαπά – από ένα pc, για να
    γίνουν ξεφτέρια στο πι και φι με απλά…βήματα!!!

    καλά, σε εφευρετικότητα απίθανων παραμυθιών αυτοί οι φωστήρες του ΠαΣοΚ είναι άπιαστοι πρωταθλητές.

    να χαίρεσαι την παιδεία που προσφέρεις στα παιδιά της Πατρίδα σου κ. Διαμαντοπούλου!!!

    πίσσα και πούπουλα ρέεεεεεεεεεεεε…….

  2. Αυτή η κυβέρνηση είναι διορισμένη για να διαλύσει τη χώρα. Αλλά περί των βιβλίων έχω τη γνώμη ότι θα δούμε το εκπληκτικό αυτοί που κάθε χρόνο σκίζουν και καίνε τα βιβλία τώρα θα διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν βιβλία.
    Τα βιβλία σωστά είναι στο internet. Όσοι δεν μπορούν να τα πάρουν από εκεί να τα αγοράσουν και στο τέλος της χρονιάς όταν τα επιστρέψουν πίσω (το ίδιο καλά όπως τα πήραν) να πάρουν τα λεφτά τους πίσω.

  3. Δεν εχουν ολοι τη δυνατότητα του internet ή των φωτοτυπιών. Σε μια λογική χώρα ο υπουργός που έστειλε εκατοντάδες παιδιά στα σχολεία χωρίς βιβλία θα είχε παραιτηθεί ή απολυθεί.Η Διαμαντοπούλου είναι μια αμφιλεγόμενων ικανοτήτων πολιτικός (για μένα ένα ανίκανο κομματόσκυλο καριέρας,αλλά ίσως είμαι πολύ αυστηρός κριτής).Τώρα το internet,τα dvd και οι φωτοτυπίες είναι δικαιολογίες για μικρά παιδιά. Το internet θα μπορούσε να συνδράμει επικουρικά στην εκπαίδευση. Οι αμερικάνοι (νομίζω) βρήκαν έναν τύπο καταγωγής Μπαγκλαντές και ανέλαβε να βάζει βιντεάκια στο internet με ασκήσεις μαθηματικών για όλες τις σχολικές τάξεις.Για το παραπάνω όχι τα βασικά.Ναι συμφωνώ, τα βιβλία πρέπει να επιστρέφονται με κάποιο τρόπο για περιορισμό των δαπανών.Μπορούν να εξοικονομηθούν χρήματα που μπορουν να επενδυθούν π.χ στη δημιουργία νεων σχολικών κτιρίων.Αλλά είπαμε,σε μια λογική χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog