Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πέθανε ο… σωσίας του Μαραντόνα

- Advertisement -

Ο

… σωσίας του κορυφαίου Αργεντινού επιθετικού, ο Εδουάρδο Πας, έφυγε από την ζωή το βράδυ της Παρασκευής (09/09) από επιπλοκές της υγείας του…

Όσο κι αν ο Λιονέλ Μέσι μοχθεί να γίνει ο δεύτερος Μαραντόνα, αυτόν το ρόλο τον έχει επωμιστεί προ ετών ένας… απροσδόκητος ήρωας. Ο… σωσίας του κορυφαίου Αργεντινού επιθετικού, ο Εδουάρδο Πας, έφυγε από την ζωή το βράδυ της Παρασκευής (09/09) από επιπλοκές της υγείας του.

Ο Αργεντινός, που εδώ και δεκαετίες πωλούσε αναψυκτικά στο γήπεδο της Νιούελς Όλντ Μπόιζ, είχε το κοινό του στο Ροζάριο που τον φώναζε”Ντιέγο”.

Παντρεμένος με την Όλγα και πατέρας 3 παιδιών, ο Παθ εκτόξευσε τη φήμη του κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010, όταν ο… δίδυμος αδερφός του βρισκόταν στον πάγκο της εθνικής Αργεντινής.

Όταν, δε, απολύθηκε ο Μαραντόνα από την ομοσπονδία, απέκτησε ακόμα ένα κοινό με το ίνδαλμά του, αφού καταφέρθηκε και αυτός κατά του προέδρου της “AFA, Χούλιο Γκροντόνα: “Πρώτα κόβουν τα πόδια και τώρα το κεφάλι. Ο Γκροντόνα δεν ξέρει τίποτα. Θέλουμε τον Ντιέγο γιατί είναι ένας από εμάς”.

Η ομοιότητά του με τον “πίμπε ντ’ όρο” ήταν τέτοια που δέχθηκε επαγγελματικές προτάσεις ακόμα και από την Κίνα. Περίπου 40 εταιρίες φέρονται να τον βολιδοσκόπησαν για να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό τους.

πηγή:contra.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog