Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Γιώργος Μαρίνης επίτημο μέλος του LTO

- Advertisement -

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, Γιώργος Μαρίνης, δέχτηκε από την Loutraki Tourist Organization (LTO), μια άκρως τιμητική επιστολή…

που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αποτελεί τιμή για τον εν λόγω οργανισμό Τουρισμού η αποδοχή της πρότασης για να συμμετέχει ως επίτημο μέλος στην μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα οργάνωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση που έφερε την υπογραφή του Σπύρου Καραβούλη, έγινε αποδεκτή από τον Γιώργο Μαρίνη.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απόλυτα εύστοχη η ενέργεια της LTO, πρώτον γιατί αναγνωρίζει τις επι σειρά ετών προσπάθειες του Γιώργου του Μαρίνη για την αναβάθμιση της πόλης μας, στοιχείο σοβαρό για τον τουρισμό μας, δεύτερον γιατί ο άνθρωπος έχοντας επισκεφθεί σχεδόν όλα τα κράτη της Ευρώπης και όχι μόνο, έχει διευρυμένο ορίζοντα και μπορεί κάλλιστα να μεταφέρει ό,τι καλλίτερο έχει συναντήσει και έχει ζήσει και τρίτον ο πρόεδρος εξακολουθεί και δίνει πάντα τον καλλιτερότερο εαυτό του, όπου του ζητηθεί, αρκεί να είναι για το καλό του τόπου του. Συγχαρητήρια !!!!!

  2. Καλο το σχολιο αλλα οχι οτι εχει και διευρυμενο οριζοντα οπου παει ο ανθρωπος ειναι ο μεγαλυτερος ανακατοσουρας εαν θυμαμαι καλα καποτε ειχε παρει και εξωδικο απο τον Καραβουλη αυτα για την ιστορια.Σπυρο το σκεφτικες καλα. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

  3. Αληθεια γιατι τωρα δεν τα παει καλα με τον Παυλο Παυλου ο κυριος Μαρινης μπορει να μας πει. Γιατι πριν λιγες μερες σε καφε της πολης ο κυριος Παυλου δεν ειθελε να καθισει μαζι του/ Ας μην ξεχναει κανεις οτι ο κυριος Μαρινης ηταν υποψηφιος στις εκλογες με τον συνδιασμο του κυριου Παυλου

  4. Ποιος θυμάται απο πότε ο κος Μαρινης σταμάτησε να αναφέρεται στο καζίνο?? Ξέρετε γιατί δεν καταφερθηκε ξανά μέχρι σημερα??Δεν συνεχίζω γιατί το blog ισως μην σηκώσει το σχόλιο όπως έκανε χθες .Στην τακτικη αυτη 11.58 ο κος Μαρινης έχει ειδικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog