Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δελτίο τύπου Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου που αξίζει να το διαβάσετε!

- Advertisement -

ΕΝΩΣΗ  ΕΜΠΟΡΩΝ  ΚΑΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΒΙΟΤΕΧΝΩΝ  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ…

Λουτράκι 20 /09 /11
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου, παρακολουθώντας με τεράστια  έκπληξη τουλάχιστον, την έως τώρα χλιαρή διαχείριση εκ μέρους της Δημοτικής αρχής, της οργανωμένης κατά τα φαινόμενα κατασυκοφάντησης του μεταλλικού νερού της πόλης μας ,αλλά και τις προσπάθειες εκμετάλλευσης των αδιόρθωτων πολιτικών αρχηγών, που με συντεταγμένες ενέργειες στο παρελθόν, υποδαύλισαν και ακύρωσαν σημαντικά αναπτυξιακά έργα της πόλης μας, εκφράζει την πλήρη αγανάκτησή της στα σχέδια των οικιστών του Φλοίσβου και του προέδρου τους κ. Μεταξά, εις βάρος του Θείου δώρου μας, του μεταλλικού μας νερού.

Η Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου, προσανατολίζεται στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς και αγωγής, προς τον σύλλογο Φλοίσβο και τον πρόεδρό του κ. Μεταξά, ο οποίος με κεκαλυμμένο τρόπο τροφοδότησε τον δημοσιογράφο κ. Μήτη της εφημερίδας real news, με δημοσιεύματα της 11/09/11 και 18/09/11, με στοιχεία που εξυπηρετούν αποκλειστικά τον οικισμό τους και ουδεμία σχέση έχουν με το νερό του Λουτρακίου. Απώτερος σκοπός του προέδρου του οικισμού Φλοίσβος, είναι να υποχρεώσει την Δημοτική αρχή να αντικαταστήσει με δημοτικά έξοδα τον ιδιωτικό αγωγό  παροχής νερού.

Δεχόμενοι μηνύματα από μέλη μας, για εμπλοκή και αιρετών δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι στο παρελθόν και στο όνομα της ψηφοθηρίας συναγελάζονταν με τον σύλλογο Φλοίσβος, οφείλουμε να διερευνήσουμε, προκειμένου να διασφαλίσουμε το πολυτιμότερο αγαθό του τόπου μας και να καταγγείλουμε κάθε τέτοια προσπάθεια μικροπολιτικής σκοπιμότητας.
Για εμάς το μεταλλικό νερό της πόλης μας είναι η ιστορία της το παρόν της και το μέλλον της, γι’ αυτό δεν επιτρέπουμε μικροπολιτικά παιγνίδια σε ΚΑΝΕΝΑ.
Σύντομα θα επανέλθουμε με πράξεις πλέον ……………………………………………………………………………

Για την Ένωση Εμπόρων και Επαγγελματοβιοτεχνών Λουτρακίου

ο πρόεδρος

Γιώργος Μαρίνης

- Advertisement -

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγχρητήρια στην ένωση εμπόρων Λουτρακίου και στον πρόεδρό της Γιώργο Μαρίνη, που έχουν το θάρρος, μόνοι αυτοί έως τώρα, να καταγγείλουν επώνυμα τους "φιλοξενούμενους" αυθαιρετούχους που με δόλιο τρόπο και προκειμένου να εξυπηρετήσουν καθαρά προσωπικά τους συμφέροντα, συκοφάντησαν ασύστολα, αυτό που ΟΛΟΙ οι Λουτρακιώτες φυλάμε ως κόρη οφθαλμού, το νερό μας. Μπράβο ρε παιδιά, για μια φορά ακόμη, μπροστάρηδες στην διαφύλαξη των δικαίων αυτού του τόπου, (η πρώτη φορά ήταν η μαρίνα).

  2. Τώρα κλαις γιατί κλαις
    συ δεν είσαι που γέλαγες χτες
    μόνη σου έχεις γκρεμίσει
    όσα εγώ είχα χτίσει
    τώρα τάχα γιατί κλαις

    Θα σου φύγω, σ’ το ’χα πει
    θα σου φύγω και γέλαγες εσύ
    θα βρεθεί άλλο ταίρι
    να με πάρει απ’ το χέρι
    και θα φύγω, σ’ το ’χα πει

    Τώρα κλαις γιατί κλαις
    συ δεν είσαι που γέλαγες χτες
    μόνη σου έχεις γκρεμίσει
    όσα εγώ είχα χτίσει
    τώρα τάχα γιατί κλαις

    pomlapi

  3. pomlapi σε στεναχώρησε το δελτίο γιατί μεταξύ των άλλων εκθέτει ΚΑΙ το αρχηγό σου τον ΓΚΙΩΝΗ.Δυστυχώς αυτά έχει η πολιτική των ολίγων και ανευθύνων και εσύ θα τραβάς το ζόρι γιατί παραμένεις οπαδός τους.Επιπλέον και ο πρόεδρος του ΦΛΟΙΣΒΟΥ παραμένει κολλητός του αρχηγού σου.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.Περαστικά σου……θα αντέξεις όλη την αλήθεια.

  4. Υπερβολες και παλι υπερβολες .Απειλες ,μηνυσεις σε μια παρατραβηγμενη τοποθετηση ενος δημοσιογραφου ,σε δουλεια να βρισκομαστε ,ελλειψη αλλων ενδιαφεροντων.
    Και μεσα σε ολα αυτα οι πολιτικες συμπαθειες του προεδρου του οικισμου.Σα δε ντρεποσαστε λιγακι ,εδω καραβια χανοντε και το …@@@@@@@@@@@@@.
    καποιο σχολιο μιλαει για "φιλοξενουμενους" αυθαιρετουχους .Δεν μου λες αγαπητε μου αν δεν υπηρχαν οι οικιστες , μου λες ,αν το Λουτρακι ειχε την αξιοποιηση που εχει αυτην την στιγμη ? Σε ενοχλουν οι οικιστες ?οταν ριχνουν στην τοπικη οικονομια τα λεφτα τους και τα τσεπωνετε ειναι καλα ? Και οχι απλως τα τσεπωνετε ,βαζετε και τιμες κουκουρικου και αφορολογητες !!!
    Η' μηπως κρατας τα κλειδια της πολης και θα σου παρει την αδεια ο καθεις για να εγκατασταθει στον συγκεκριμενο τοπο ? Βεβαια ,οτι του κατεβαινει καθενος λεει , και οποιον παρει ο χαρος .
    Σταματηστε να ειστε δικομανεις ,δωστε βαση στην προοδο του τοπου και αφηστε την δημιουργια εντυπωσεων και τα σου πα μου πες .
    Τωρα ,οσο για τον κ. Γκιωνη ,εχετε δει αλλο δημαρχο να αγαπα και να ενδιαφερετε τοσο πολυ για τον τοπο του ,που παρ ολο οτι απεχει απο το αξιωμα ,δινει καθημερινα το παρον του στα δημοτικα δρωμμενα ?
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ λοιπον ,αυτη ειναι η προτροπη μου.

  5. οοοοο δε μπορω να γραφω παλι τα ιδια εχουμε και δουλειες βλεπεις εγω δεν πληρωνομαι για να το κανω αυτο στα λεω σε αλη αναρτηση αντε καλη σου νυχτα και καλο κουραγιο!!!!!!!!!!!

    pomlapi

  6. Δύο σχόλια.
    1ον. Προς τον pomlapi, εσύ αγαπητέ μου ως συνήθως, "από δω πάνε κι άλλοι". Ως "μοντέρνος" νέος έκανες την "πλακίτσα σου" αντιγράφοντας το τραγουδάκι που σου άρεσε και μετά απλά βαρέθηκες να γράψεις κάτι επί της ουσίας. (εγώ είμαι ο άλλος της άλλης ανάρτησης, που δεν πληρώνομαι κιόλας).
    2ον. Προς τον 1:27 που απ΄' ότι φαίνεται είναι ένας από του "φιλοξενούμενους" αυθαιρετούχους. Έχεις ΄"δίκιο" να νομίζεις – επειδή ήσουν ΑΠΩΝ από το Λουτράκι – ότι ο τόπος μας αναπτύχθηκε (τρομάρα σας) γιατί κάποιοι επιτήδειοι τσαμπουκαλεμένοι Ελληνάρες, θέλησαν να κάνουν στο πουθενά το εξοχικό τους, γράφοντας στα π@π@ρι@ τους τους νόμους. Επειδή όμως είσαστε όντως "φιλοξενούμενοι" μη ζητάτε αναιδώς να μας πάρετε και τα κουτάλια και μάλιστα στέλνοντας τον λογαριασμό σε εμάς – αντικατάσταση ιδιωτικού δικτύου με έξοδα των δημοτών. Όσο για τον δημαρχό σας τον Γκιώνη, χάρισμά σας, αυτός θα πρέπει να σκεφτεί – ως άλλος Γιωργάκης ΠΑΠ – τι ταξίματα δίνει.

  7. Αγαπητε 9,29 διακρινω ελλειματικη σκεψη ως προς τους αυθαιρετουχους 'φιλοξενουμενους " μαθε λοιπον ,οτι στον τοπο μου που ειναι η Αθηνα ηρθαν ολοι οι κατσικοβλαχοι σαν την αρχοντομουτσουναρα σου, δεν την σεβαστηκαν ,την καταντησαν χαβουζα και ακολουθως εμεις ,μαζεψαμε τα μπαγκαζια μας και οπου φυγει-φυγει.
    Αγαπησαμε ,αυτον τον τοπο πιο πολυ απο σενα που δεν το επελεξες να γεννηθεις αλλα γεννηθηκες .
    Αυτο λεει πολλα .Σεβαστηκαμε το περιβαλλον που δεν το εχεις σεβαστει εσυ, φτιαξαμε σπιτακια κουκλιστικα ,πλην εξαιρεσεων , υποδειγμα ,τα περισσοτερα τουλαχιστον εξ αυτων ,δωσαμε τα ωραια μας λεφτα και συνεχιζουμε να τα δινουμε γιατι πιστευουμε οτι αυτος ειναι ο τοπος μας ,πιο πολυ απ οτι εσυ ,και οσο για το οτι για τα εξοδα των Λουτρακιωτων δημοτων ,πλανασαι πλανη οικτρα ,εισαι εκτος τοπου και χρονου ,γιατι οχι μονο πληρωνουμε στο συνολο τα δημοτικα μας τελη ,αλλα και και τα τελη που πληρωνουμε δεν ειναι ανταποδωτικα ,οπως των δημοτων μεσα στην πολη .
    Συνεπως ασε τα παραμυθια που κοπτεσαι για τους αυθαιρετουχους ,γιατι μαθε οτι και ολοι σας που πηρατε αδεια να χτισετε το σπιτα ολοι σας μα ,ολοι σας μηδενος εξαιρουμενου εχετε κανει τις δικες σας πολεοδομικες παραβασεις .Η" κανω λαθος? δεν νομιζω.
    Οσο για τον κ. Γκιωνη σας ποναει ,και συνεχως τον συκοφαντειτε ελλειψει επιχειρηματων ,θα ειναι ο αυριανος δημαρχος του Λουτρακιου ειτε το θελετε ειτε οχι.
    Τωρα ,επειδη σε βλεπω να εχεις τοσο ανοιχτα μυαλα ,εαν γινουν εκλογες δεν κατεβαινεις με τον Καρατζαφερης ,θα διαπρεψεις ,το πιστευω ακραδαντα .
    Τωρα σε στενοχωρησα δεν σε στεναχωρησα ,αλλο νταλκα δεν θα βαλω.

  8. και μετά το δελτίο τύπου πήρες το λάστιχο και έπλυνες το αυτοκίνητό σου, με το μεταλλικό νερό του λουτρακίου που τόσο πολύ προστατεύεις;;!! εσύ και όολοι εμείς…

    η ν@χτερίδα

  9. Σε οτι σχετίζεται με τους οικιστές να θυμίσω :

    1) Τα οικόπεδα τα αγοράσανε από ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ
    2) Όταν χτίζανε πληρόνονταν κάποιοι εργολάβοι και εργάτες ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ
    3) Τόσα χρόνια υποσχέσεις υδροδότησης δίνανε υποψήφιοι Δήμαρχοι και σύμβουλοι ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ
    4) Ακόμη και στις προηγούμενες εκλογές ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ έτρεχε να φιάχνει δρομους και έργα στους οικιστές για ψήφους. Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ αντιδήμαρχος του δίκαια μαυρισμένου ΓΚΙΩΝΗ.
    Αν υπάρχουν μεταξύ των Οικιστών και κάποιοι τυφλοί και κακοπροαίρετοι αυτούς να κυνηγήσουμε και όχι όλους σε ένα καλάθι .Οι πιό πολλοί είναι πιό Λουτρακιώτες από τους ντόπιους.
    Για τον Μαρίνη μόνο μπράβο μπορεί να πεί κανένας αφου τολμάει και λέει τα πράγματα με το όνομά τους.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

  10. 1,41 τραβας μεγαλο ζορι και με τους οικιστες ,ειδικως με τον κ. Γκιωνη και τωρα σε επιασε ο πονος να θυμηθεις τον κ. Ρουμελιωτη.
    Τελικα ,εχεις καταλαβει πως το προβλημα σου ειναι η ανυπαρκτη δημοτικη αρχη που ειναι παντελως απουσα απο τα προβληματα του τοπου και οχι ο δημαρχος Γκιωνης που μερα με τη μερα ο κοσμος τον αναζητα ,γιατι εστω και εκ των υστερων καταλαβε την αξια του?
    Και αφησε τους χαρακτηρισμους περι μαυρισματος ,μαυρισμενος καταντησε ο τοπος απο την απελπισια ,και την επαγγελματικη απαξιωση και οχι μονο
    Και επειδη ειμαι απο τους τυφλους οικιστες σε προκαλω να ρθεις να με κυνηγησεις .
    Και μην ξεχνας τον Καρατζαφερη ,σου παει γαντι .
    Οσο για τον 2,52 ,προκειται περι αποριας και οχι επιθυμιας .
    Εαν αυτο ενοχλησε και δεν ειμαι αρεστος ,κανενα προβλημα δεν ξαναασχολουμε

  11. 3:24,είμαι ο a.v. (ο 2:52 για εσένα…)…είμαι διαχιεριστής του Loutrakiblog και ,ως επί των πλείστων,υπεύθυνος για την ανάρτηση του μεγαλύτερου μέρους των σχολίων που κάνετε…μην έχεις την ζώνη σου λυμένη για καυγά,κανείς δεν σε έδιωξε από το Loutrakiblog…απλά σου έκανα την παρατήρηση,γιατί πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι αυτό που κάνουμε ,είναι χόμπι και δεν μπορούμε να διαθέτουμε όλο το 24ωρο μας,για να ανεβάζουμε αμέσως τα σχόλια σας…επίσης,γράφοντας ανώνυμα,άντε να καταλάβω εγώ ποιό σχόλιο είναι αυτό που αναφέρεις..φίλε μου,εγώ νούμερα βλέπω,που είναι η ώρα ανάρτησης του ανώνυμου σχολίου…φιλικά,a.v.

  12. Το ξερω 3,33 οτι εισαι ο διαχειριστης και μπραβο σου ,και οτι προκειται για χομπυ ,ομως διεκρινα μια δοση ειρωνιας στην απορια μου και για αυτο σου την ειπα .
    Ολα καλα ,παμε για αλλα.
    ευχαριστω

  13. Ένας ένας οι αυθαιρετούχοι στην σειρά. Απαντώ – ιδιαίτερα στον 11:16 -, είμαι ο 9:29. Προκειμένου να βοηθήσω την ελλειματική μου σκέψη, τι μας λες τώρα. Είσαι Αθηναίος και επειδή ήρθα εγώ ο βλάχος και έκανα χαβούζα την Αθήνα, για να με εκδικηθείς έρχεσαι και κάνεις ακριβώς το ίδιο, στον τόπο που "επέλεξες" να καταστρέψεις;
    Εκεί που πήγες και έκτισες, χωρίς να έχεις άδεια, παράνομα, εκεί που εξακολουθείς να έχεις μέχρι και σήμερα απορροφητικό βόθρο, πιστεύεις ότι επειδή πλήρωσες και πληρώνεις ακόμη, το μπάχαλο κράτος, που για να έχει κάποια επιπλέον έσοδα, σου δίνει το δικαίωμα να καταστρέφεις τον υδροφόρο ορίζοντα μιας πόλης σαν το Λουτράκι; Όσο για τους Λουτρακιώτες που υποτίθεται ότι δουλέψανε για να χτίσουν το αυθαίρετό σας, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
    Για πιο περιβάλλον τολμάς και μιλάς που για να στηθείτε, όπου στηθήκατε, κόψατε, μπαζώσατε, ξεχαρβαλώσατε ό,τι τράβαγε η όρεξή σας. Και ερχόσαστε τώρα και ζητάτε και τα ρέστα, γιατί κάποιοι υποψήφιοι αιρετοί σας τάζουν λαγούς με πετραχίλια.
    Ερώτημα καθαρό χωρίς περικοκλάδες : Συμφωνείς με το δημοσίευμα της real news, που στηρίχθηκε σε στοιχεία που έδωσε ο πρόεδρος του Φλοίσβου; ; Έλα λοιπόν πατριώτη να ζυγιστούμε να δούμε πόσο Λουτρακιώτες είμαστε.-

  14. 3:40,φυσικά και εμπεριείχε ειρωνεία…ξέρεις τί ακούμε εδώ μέσα από τον καθένα ;;;…μέχρι και ότι κάνουμε επιλογή σχολίων…όλα καλά,λοιπόν…ευχαριστώ,a.v.

  15. Να τους θυμηθούμε ρε συ φιλαράκι. Ο Δήμος …….συνέχεια δεν είναι; Τι περιμένεις από τους τωρινούς; Να τα κάνουν καλύτερα;
    Πολύ θα ήθελα να ήταν ο Γκιώνης τώρα. Να βλέπαμε τι δικαιολογίες θα έλεγε. Αδικαιολόγητος ο Λογοθέτης αλλά και ο Γκιώνης απαράδεκτος.
    Ένα μάτσο χάλια ειναι ο Δήμος. Όποιο παπαγαλάκι ας πει ότι γουστάρει. Αλλά με Αυτά και με Αυτά ήρθαν στο προσκήνιο οι παράνομοι και οι καταπατητές.
    Και σε εσένα φιλαράκι.. που φταίνε όλοι οι Λουτρακιωτες, κοίτα στα συμβόλαια κάτι συναιτερισμους από Δημοσίους Φορείς, από στρατιωτικούς φορείς από Γερμανούς κατακτητές, από καθεστώτα και πάει λέγοντας.
    Αλήθεια γιατί δεν τους κόβουμε το νεράκι τους αφού φταίμε… Να αγοράζουν το νεράκι από τις υδροφόρες!!!!και να μην έχουν ανάγκη κανέναν μαλάκα Λουτρακιωτη.
    Άντε ντε…. Υπάρχει κανείς με ουμπαλα;;;

    Άντε να σας κόψει και η Δεη το ρεύματακι.. να μην έχετε απολύτως κανέναν.

    Αλλά εμείς που θα στρώνουμε την πίσσα που μας περισσεύει; που θα φυτεύουν τις μπλε σωλήνες στον δήμο;

  16. 3,47 δεν φτανει μονο που εχεις επιλεκτικη κριση ,εχεις και επιλεκτικη αντιληψη .
    Τιποτα δεν ξεχαρβαλωσαμε τιποτα δεν καταστρεψαμε ,αντιθετως προστατεψαμε και αξιοποιησαμε εις το ακεραιο αυτον τον τοπο.
    Και απο την αλλη μεγαλε σου ειπε κανεις πως το Λουτρακι και οποιοδηποτε μερος της χωρας μας μπορει ο καθεις να το οικιοποιητε,και να μιλα σαν να ειναι το τσιφλικι του πατερα του?
    Ποιος σου ειπε εσενα πως σε καθορισαν δικαστη επι παντος επιστιτου ?
    Ποιος σου ειπε οτι θα σε βαλουμε και τροχονομο στην ζωη μας και στις επιλογες μας ?
    Τι φασιστικες αντιληψεις ειναι αυτες ?
    Μπας και σου δωσουμε τα κλειδια αυτης της πολης ?
    Δεν πας καλα , ειναι το μονο βεβαιο.
    Οσον αφορα αυτους τους εργαζομενους που αναφερεσαι εγω προσωπικως πληρωσα για το αυθαιρετο μου τουλαχιστον 300.000 ευρω να εισαι βεβαιος πως το 80% το πηραν εμποροι και οι επαγγελματιες Λουτρακιωτες και το αλλο 20 % μεταναστες
    Συνεπως ξεφυγες και σε λιγο οι πατριωτες σου θα αρχισουν να στα χωνουν η" να σου ριχνουν σφαλιαρες?
    Τωρα οσο για το δημοσιευμα της εφημεριδος ,απαντησε ο Προεδρος του συλλογου ,που αν ανοιγες τα ματια σου στην αναρτηση του θα καταλαβαινες του λογου το αληθες . Επισης να σε ενημερωσω πως ο εν λογο συλλογος δραστηριοποιητε σε ολες τις προτασεις της δημοτικης αρχης για τους κατα καιρους εξωρα.ι.σμους του τοπου ,ειναι παρον και αυτο λεει πολλα ,ενω εσυ απο τον καναπε αμπελοφιλοσοφεις και οποιον παρει ο χαρος!!!
    Εαν καποιος ειναι υπευθυνος για τα γραφομενα ειναι ο δημοσιογραφος που τα παρουσιασε κατα το δοκουν του ,και μαλιστα ο δημαρχος Κορινθου ενηργησε αστραπιαια και υπεβαλλε μυνησεις ,ο δικος μας τι κανει ? μηπως αυτο πρεπει να σε προβληματισει?
    καλο απογευμα

  17. Η ΔΕΥΑΛ-Π μην τολμήσει και αντικαταστήσει το δίκτυο ύδρευσης του ΦΛΟΙΣΒΟΥ μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις του προέδρου του.Τούτο να το πράξουν τα μέλη του συλλόγου μαζί με τους δημοσιογραφίσκους και αβανταδόρους τους.Ο καθένας θα εισπράτει το αντίτιμο που του αναλογεί και του πρέπει.Όταν δεν σέβονται το ΘΕΙΟ ΔΩΡΟ του τόπου μας ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ,γιατί από τα πολλά χάλια τους μας χορτάσανε οι ΚΟΛΟΝΝΑΚΙΩΤΕΣ………Στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα πρέπει οι αιρετοί να πάρουν θέση για να ξέρουμε τι μας γίνετε…

  18. Έτσι λοιπόν να ανεβάζουμε στροφές, μήπως και καταλάβουμε εντέλει τι συμβαίνει. Όμως μιας και ξεκαθαρίσαμε το ζήτημα ότι και το σπίτι σου είναι αυθαίρετο – όπως ο ίδιος γράφεις – ας δούμε αν εγώ που δεν είμαι επαγγελματίας Λουτρακιώτης και δεν πήρα δραχμή τσακιστή από τις παρανομίες που παραδέχεσαι ότι έκανες, δικαιούμαι ή όχι να θέλω να προστατεύσω τουλάχιστον τον υδροφόρο ορίζοντα; Μάλλον το δικαιούμαι.
    Όσον αφορά τον συκοφάντη πρόεδρο του Φλοίσβου, ΟΦΕΙΛΕ να απαιτήσει από το φιλαράκι του τον δημοσιογράφο, να αποκαταστήσει την αλήθεια, ή το λιγότερο να έστελνε μια ανακοίνωση στην real news και να έλεγε αυτά που έγραψε στην ανακοίνωσή του. Τότε θα είχε αξία η "συγνώμη του".
    Ο Δήμαρχος όντως ενήργησε χλιαρά, συμφωνώ απολύτως με το δελτίο τύπου της ένωσης εμπόρων. Εδώ όμως μιλάμε για το Λουτράκι που δεν ανήκει στον Δήμαρχο αλλά σε όλους μας, στην ιστορία μας, στο μέλλον μας, όπως αναφέρει και ο Μαρίνης ο Γιώργος (για να μην υπάρξει παρεξήγηση).
    Σε χαιρετώ προς το παρόν αυθαιρετούχε περιβαντολλόγε της πάρτης σου.

  19. 5,07 βαρας το σαμαρι για να φοβηθει ο γα.ι.δαρος.
    Σου αρεσει δεν σου αρεσει το περιβαλλον το σεβαστηκαμε εμεις περισσοτερο απο εσενα.
    Τωρα οσο για τις παρανομιες μου δεν σε αφορουν κοιτα τις δικες σου και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες .
    Ο ΦΛΟΙΣΒΟΣ μια και εισαι ασχετος ουδεμια σχεση εχει με τον υδροφορο οριζοντα .
    Σταματα τις κορονες και ας μου πει η δημοτικη αρχη γιατι το νερο μας το τελευταιο διμηνο μυριζει υπερβολικα χλωρινη και δεν πινετε [δεν μενω στον ΦΛΟΙΣΒΟ ] Μπορει να ειναι ενα τυχαιο γεγονος και θελω να το πιστευω ,ομως καλλιστα θα μπορουσε η ΔΕΥΑΛΠ να μας δωσει απο το Χημειο του κρατους η" τον Δημοκριτο τις προσφατες χημικες αναλυσεις του νερου μας ?
    Αν και πιστευω στην μεγιστη αξια αυτου του θειου δωρου ,καλο θα ειναι και οι αρμοδιοι να τοποθετηθουν εμπρακτως με στοιχεια για να αφαιρεσει οποιαδηποτε αμφιβολια και να διαλυσει το οποιοδηποτε συννεφακι στον οριζοντα.
    ευχαριστω

  20. Ρε μανάρι 5: 37, τσι θάσε κουβεντιάσε; Και βέβαια με ενδιαφέρουν οι παρανομίες σου οι πιστοποιημένες από σένα τον ίδιο και απ' ΟΛΟΥΣ τους αυθαιρετούχους.
    Έλα μπάρμπα να σου δείξω το αμπέλι, ρε που μας κατάντησαν οι "φιλοξενούμενοι".
    Επειδή γίνεσαι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, όπως και ο πρόεδρος του Φλοίσβου, διασπείρωντας, αφελή τάχατες ερωτήματα για το νερό, σου αναφέρω τον λόγο των προβλημάτων σας (τον οποίο και εσύ και ο πρόεδρος του Φλοίσβου γνωρίζετε πολύ καλά). ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΔΙΚΤΥΟ που λόγω παλαιότητας σας σκάει εδώ και εκεί. Τελεία και παύλα. Μην παίζεται με την υπομονή μας. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ούτε και ο κολλητός σας ο Γκιώνης) ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ Ι Δ Ι Ω Τ Ι Κ Ο ΣΑΣ ΔΙΚΤΥΟ.
    Συννεφάκια υπάρχουν μόνο στα αυθαίρετα μυαλά σας. Για συμμαζευτείτε λίγο.

  21. Μεγαλε φευγω και δεν αξιζει να ασχολουμαι μαζι σου γιατι εισαι γκαγκας ,ωστοσο σου λεω και στοιχημα οτι ο δημος και θα ανανεωσει το δικτυο στον ΦΛΟΙΣΒΟ γιατι ειναι υποχρεωση του ,μια και οι ανθρωποι πληρωνουν με την ΔΕΗ το ειδικο τελος για τα συγκεκριμενα εργα και εσυ θα φας τα λυσσακα σου.
    Τωρα γιατι στην λεω τοσο χοντρα ειναι γιατι στραβωσα μαζι σου μου θυμιζεις τον Αδωνι και σου συνιστω να τον κανεις παρεα .
    Τωρα για την υπομονη σου την εχω χ@@@@νη. Οσο για τα συννεφακια στα μυαλα μου ειναι μονο ερωτικα ,ενω μπορες ΄καταιγιδες και αστραπες τρυπωσαν στα δικα σου .
    Τον δε δημαρχο των εργων Γκιωνη ,παψε να τον σχολιαζεις γιατι θα τον πιασει λοξυγγας ,

    Επισης το δικτυο του δικου μου οικισμου το εκανε ο Παυλινος
    Αυτα , και τωρα που θα τα νομιμοποιησουμε με τον νομο του Παπακωνσταντινου ,θα σε φωναξω για τα βαπτισια.
    Τσαο,γηγενη Λουτρακιωτη και οχι μονο!!!!

  22. Ξυπνηστε….. Προς Λογοθέτη, Γκιώνη,Παύλου,Πετρίτση,Φορτη.
    Ενωθείτε!!!
    Οι μάγισσες..οι δράκοι..τα φαντάσματα, και όλοι οι εχθροί του τόπου βρίσκονται εκ των έσω.!!!!
    Ενωθείτε. Βρεθείτε και θέστε δεοντολογικούς κανόνες πολιτικής συμπεριφοράς.
    Θέστε κανόνες σεβασμού.
    Θέστε κανόνες συνύπαρξης και συνεργασίας.
    Το Λουτράκι σας έχει ανάγκη ενωμένους.
    Τα προβλήματα πολλά. Από έναν δεν βγαίνει δουλειά.
    Ο κόσμος ακόμη περισσότερα προβλήματα κάθε μέρα.
    Ενωθείτε.
    Η κοινωνία θα γυρίσει και θα βγάλει τα μάτια της.
    Υπάρχουν πλέον βιοποριστικά προβλήματα.
    Προστάτευστε την.
    Προστατεύστε τον τόπο μας.

    Σας εκλιπαρώ!!!

    Ένας Απλός Πολίτης..

  23. ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ … ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΜΑς ΤΟΥς ΑΘΗΝΑΙΟΥς ΓΙΑΤΙ ΜΑς ΛΕΤΕ ΞΕΝΟΥς ΟΠΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ … ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗς.. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΓΝΟΜΩΝΕς ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩς ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΠΕΙΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΙς ΕΜΑς ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ … ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ … ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ …. ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ … ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΕ ΤΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΛΑΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ Ο ΕΝΑς ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ …. ΚΑΙ ΜΕΙς ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ .. ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΤΟ ΞΑΔΕΡΦΟ , ΤΗ ΘΕΙΑ ΤΗΝ ΑΦΡΟΥΛΑ …. ΕΧΕΤΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞ .ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΗΝ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΚΛΑΙΤΕ

  24. 7:40 παρεκτράπηκες και ξέρεις γιατί; ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και δεν αντέχεις να στο υπενθυμίζουν.
    Τον Άδωνη στον χαρίζω, όμως να θυμάσαι ότι περισσότερο ταιριάζει σε σένα ρε νεοέλληνα λαμόγιο ο φασισμός, γιατί εις βάρος όλων των άλλων, ενδιαφέρεσαι μόνο για την πάρτη σου.
    Θα μπορούσα, πίστεψέ με να σου μιλήσω πολύ χυδαία, σε αφήνω παρ' όλα αυτά να ζεις με τις αμαρτίες σου, "φιλοξενούμενε" αυθαιρετούχε.

  25. "αυθαιρετούχε" και "μη" (συγγνώμη,αλλά δεν μιλάτε επώνυμα,οπότε δεν ξέρω πώς να σας αποκαλέσω…)…έχετε αρχίσει και ξεφεύγετε σε χαρακτηρισμούς…σας παρακαλώ,προσέξτε,γιατί το επόμενο σχόλιο με προσωπικούς χαρακτηρισμούς,απλά δεν θα ανέβει…και μην πείτε ότι δεν προειδοποίησα…

  26. ΠΡΟΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ.
    ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ "ΞΕΝΟΙ"ΟΙ "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ" ΟΙ "ΜΠΙΘΙΚΕΝ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ…ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ!!!
    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΑΣ…ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ…ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!!

    ΠΡΟΣ "ΞΕΝΟΥΣ-ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ-ΜΠΙΘΙΚΕΝ"
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕ ΟΤΙ:
    ΚΑΚΩΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΕΡΑΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΕΔΩ. ΤΠΙΣΥΕΥΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΗΡΘΑΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΠΟ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ. ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΔΩΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΤΕ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.ΕΓΩ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ!!!
    ΑΛΛΑ,ΣΕ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ!!! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ "ΞΕΝΟΙ-ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ-ΜΠΙΘΙΚΕΝ" ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ.Α!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

  27. ρε παιδια θα μας τρελανετε; χτιζετε ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ και ζητατε και τα ρεστα; εμεις που ζουμε σε σπιτια, ειτε μονοκατοικιες ειτε σε ενα διαμερισμα, αλλα με νομιμη οικονομικη αδεια και ΟΧΙ πανω στον υδροφορο οριζοντα, ειμαστε μακακες;;; οταν χτιζατε δεν ξερατε οτι ειστε και λειτουργειτε αυθαιρετα και θα πρεπει να περιμενετε τυχον υποσχεσεις πολιτικων για τη λυση του θεματος σας…

  28. αν εννοεις εμενα ειμαι νομιμοτατη….εχω νομιμο σπιτι πληρωνω τους λογαριασμους μου και αφηνω λεφτα στη πολη σου και ζεις … εχεις κολλησει με τα αυθαρετα που στο κατω κατω εσεις οι ντοπιοι τα κανετε με τα κονε σας απο δω και απο κει … ξερω πολλα γιατι ειμαι χρονια στο λουτρακι .. και ολοι ξερουν τι γινεται στο λουτρακι .. μη μιλας δεν σε παιρνει και επιτελους βγαλτε αυτο το μισος απο πανω σας ρε παιδια .. ελεος ειστε πολυ κακοι ανθρωποι …. ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΤΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑς ''ΞΕΝΟΥΣ '' .. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ …

  29. AKTIA…εγώ ούτε θέση πήρα,ούτε μίλησα συγκεκριμένα…αν συνεχίσετε με χαρακτηρισμούς,θα δεις ποιός είναι αντικειμενικός και ποιός όχι…

  30. Αφησατε τους Πακιστανους ,Αφγανους ,Αλβανους και πιασατε τους Αθηναιους.
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ και μονο ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ,ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.
    Τα λογια περιττευουν ,ειναι πολυ φτωχα να περιγραψω την καταντια καποιων ανεγκεφαλων ,απολιτιστων και αμορφωτων γηγενων. Ευτυχως που ειναι μονο δυο.
    καληνυχτα

  31. ολη η Ελλαδα ειναι αυθαιρετη, στο Λουτρακι υπαρχουν μεγαλες αυθαιρεσιες σε οικοδομες με αδειες αλλα επειδη ειναι δικοι σας κανετε την παπια.
    τα αυθαιρετα τα εχτισαν στα οικοπεδα (τα καταπατημενα απο τους παππουδες σας επι τουρκοκρατιας) που εσεις πουλησατε σε μη γηγενεις, οικοπεδα που εσεις τα ταμαχισατε και τα κανατε 300-250μ. ακομα και τον υδροφορο εσεις τον ξεπουλησατε αφου πρωτα τον κανατε μικρα -μικρα κομματια, σε ελληνες πολιτες που σεν ηξεραν τιποτα περι υδροφορου οριζοντα και αντι να ζητησετε συγνωμη που κοροϊδεψατε τοσο κοσμο εδω και 40 χρονια τους αποκαλυτε ξενους και μπιθικεν(κωλο σκυλο) και καθε τοσο και λιγακι ταχα μου ενδιαφερεστε για το νερο του Λουτρακιου, που το εχετε καταντησει τελευταιο στην ελληνικη αγορα, και δεν σας νιαζει καθολου, κατ' αλλα σας φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο σας τους ιθαγενεις. καταλαβατε η οχι; ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΛΟΓΚΑΝ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ!!!

  32. αυτά που γράφετε τα διαβάζετε πριν τα στείλετε καλοί μου άνθρωποι??
    όπως λέει και πιό πάνω ένας φίλος όλη η Ελλάδα είναι αυθαίρετη και εσείς βλέπω ότι σήμερα ανακαλύπτετε την πυρίτιδα??
    ως γνωστόν όλες οι αυθαίρετες περιοχές απέκτησαν φως-νερό-τηλέφωνο που έλεγε και η διαφήμιση με γλείψιμο!!! σε αυτό συμφωνούμε όλοι, εάν φίλη ΑΚΤΙΑ έχεις νόμιμο σπίτι τιμή σου και καμάρι σου αλλά εγώ συνεχίζω να είμαι αντίθετος με ότι έχει συμβεί και που δυστυχώς δίνει δικαίωμα στους εκάστοτε δημάρχους να κρατούν σε ομηρία αυτούς τους ανθρώπους.
    Τον αν το σπίτι του καθένα το έχει χτίσει παράνομα ένας ντόπιος εργολάβος αυτό δεν δικαιώνει τον ιδιοκτήτη και οι δύο την ίδια ευθύνη κουβαλάνε.
    Επίσης σε όσους μασάνε την καραμέλα "τα λεφτά που αφήνουν οι ξένοι στην πόλη" έχω να προτείνω να την φτύσουν γιατί πάλιωσε, σιγά τους μπρούκληδες που σώσανε την πόλη δεν πάνε καλύτερα να σώσουν τα χωριά τους οι μισής γενιάς αθηναίοι?? αλλά για να μην έκτισαν εκεί τρέχα γύρευε αν τα έχει ο χάρτης.
    αυτά…. κατά τα άλλα ας υπερασπιστούμε όλοι μαζί την πόλη και τα αγαθά της

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog