Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εξώδικο του δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων στην Real news!

- Advertisement -

Διαβάστε το δελτίο τύπου…

ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011
Η Δημοτική αρχή Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, έστειλε εξώδικο προς την εφημερίδα Real News, η οποία με δημοσιεύματα της 11/09 και της 18/09/2011, συστηματικά, επαναλαμβανόμενα και απολύτως ψευδώς, προσβάλλει την ποιότητα του νερού Λουτρακίου.
Για μία ακόμη φορά υπογραμμίζουμε ότι έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι προβλεπόμενες εκ του νόμου μετρήσεις, προκειμένου το νερό να φθάνει απολύτως καθαρό σε όλους τους Δημότες.
Το νερό Λουτρακίου, ήταν, είναι και θα είναι μείζον συγκριτικό πλεονέκτημα του Δήμου μας, τελεί υπό την απόλυτη προστασία μας και δεν προσφέρεται για την καλλιέργεια ψευδών εντυπώσεων.
Ως εκ τούτου απαιτούμε η εφημερίδα Real News να προβεί άμεσα σε αποκατάσταση της αλήθειας, όπως οφείλει και όπως επιβάλλει ο κώδικας της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.
Σε κάθε άλλη περίπτωση το λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.
Από το Γραφείο Τύπου
- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτελους η δημοτικη αρχη επραξε τα δεοντα και μαλιστα απευθυνομενη εκει που δημιουργηθηκε το προβλημα και οχι στον προεδρο του εν λογω οικισμου.

  2. Το πρόβλημα το δημιούργησε ο πρόεδρος του Φλοίσβου. Οι υποτιθέμενες συγνώμες θα έχουν κάποια αξία, μόνο όταν απαιτήσει από τον δημοσιογράφο, να αποκαταστήσει την αλήθεια. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού και εξυπηρετούν τα συμφέροντα του Φλοίσβου, που σίγουρα είναι σε αντίθεση με τα συμφέροντα του ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ.
    Δήμαρχε τράβα και κανένα αυτί στους υπεύθυνους του γραφείου τύπου. Το εξώδικο έχει σταλθεί εδώ και καιρό και το ξέρατε εσείς και ο κούκος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog