Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Στο σπίτι του ο Ψωμιάδης

- Advertisement -

Ελεύθερος και ωραίος, ο επιχειρηματίας Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος κατέθεσε αίτηση αναστολής και ακύρωσης της καταδικαστικής απόφασης που εκκρεμούσε εις βάρος του για οφειλές προς το Δημόσιο (300.000 ευρώ)…

Ο κ. Ψωμιάδης είχε κριθεί την Τρίτη ελεύθερος για τα “στημένα” λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα, ωστόσο παρέμεινε στη ΓΑΔΑ, λόγω της παλιάς απόφασης.

Ωστόσο, την Τετάρτη το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής της ποινής και άφησε ελεύθερο τον πρώην ισχυρό άνδρα της Καβάλας, με εγγύηση 20.000 ευρώ που θα πρέπει να καταβληθούν μέχρι την επόμενη Τετάρτη.

Σε 10-15 ημέρες το δικαστικό συμβούλιο θα να εκδώσει με βούλευμά του την απόφασή του, για τον εάν ο Μάκης Ψωμιάδης θα οδηγηθεί στη φυλακή, όπως ζήτησε η εισαγγελέας, Αθηνά Θεοδωροπούλου ή θα αφεθεί ελεύθερος με όρους (χρηματική εγγύηση 600.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του), όπως είπε ο 9ος τακτικός ανακριτής, Γιώργος Κασσίμης για την εμπλοκή του στην υπόθεση με τους στημένους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Μάκης Ψωμιάδης έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή με την υπόθεση και υποστηρίζει ότι είναι θύμα πλεκτάνης. Μάλιστα θέλοντας να αποδείξει την αθωότητά του είπε στον ανακριτή: “αν δεν με πιστεύετε βάλτε μου τον ορό της αλήθειας”.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog