Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Xαμός στο τοπικό συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων!(video)

- Advertisement -

Μια ζωή τα ίδια στα τοπικά των Αγίων Θεοδώρων αφού έχει καθιερωθεί την παράσταση να κλέβει ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Δημήτρης Δέδες(Μίτε) με τις ‘κουφές’ τοποθετήσεις του.

Από το συμβούλιο δεν θα μπορούσε να λείψει ο πολιτικός μαϊντανός εκ Λουτρακίου όπου απαντούσε σε ερωτήσεις κιόλας!Ορισμένοι από το ακροατήριο τον ρώτησαν σαν τι παρίσταται αλλά απάντηση δεν έλαβαν..

Πρότασή μου είναι να του δώσουν επιτέλους μια θέση του κου μαϊντανού γιατί από αυτόν δεν γλιτώνουμε εύκολα..

Καθίστε αναπαυτικά στην καρέκλα σας και απολαύστε το βίντεο από το συμβούλιο όπως το τράβηξε ο e-istos.

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαϊντανός – Petroselinum Sativum
    Χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει εκείνους που βρίσκονται παντού και πάντα χωρίς λόγο. Μάλλον άδικα, αν αναλογιστούμε ότι οι θεραπευτικές του ιδιότητες επιβάλλουν να βρίσκεται πάντα στο τραπέζι μας…

    Τι να προσέξετε
    Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί με τις ποσότητες μαϊντανού που καταναλώνετε. Η υπερβολική κατανάλωση προκαλεί ιλίγγους και μείωση του αριθμού των καρδιακών παλμών. Χρειάζεται ακόμη περισσότερη προσοχή από όσους αντιμετωπίζουν κυκλοφορικά προβλήματα ή νεφρικές δυσλειτουργίες.

    Τι πρέπει να ξέρετε

    * Μπορεί στον ανθρώπινο οργανισμό η κατανάλωση μαϊντανού να είναι ευεργετική, αλλά στα μικρά πουλιά, όπως στους παπαγάλους, είναι θανατηφόρα.

    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ
    pomlapi

  2. τίποτα παρατέρω !!!!!!
    αφού είχατε τον επίσημο απαντητή τι ανάγκη έχετε!!!! την άλλη φορά θα έρθω εγώ στα συμβούλια σαν δημότης να λέω ότι μου αρέσει!!!

  3. ΨΥΧΟΓΙΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ!ΕΓΩ ΨΗΦΙΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ!ΑΥΤΟ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΥΠΑΠΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΡΟΜΟΛΟΧΙΕΣ!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ !

  4. Κ.Λογοθετη εκανες λαθος με τους ψυχογιους σου κανουν στυγερο πολεμο!
    Οσο για τον κ.χρηστο τον προεδρο του τοπικου που μονο προεδρος δεν ειναι πρεπει να κανεις αιτηση να τον βρεις και αν βεβαια ο κυριοσ δουλευει βλεπετε που να του μεινει χρονος για δημαρχεια αστεια λετε?Οσο λοιπον για τον κυριο λυπαμαι για τηυν αναρμοστη συμπεριφορα του λυπαμαι γιατι επρεπε να γνωριζει πως ενας καλλικρατικος δημος δεν μπορει να λειτουργησει απο την μια στιγμη στην αλλη και λυπαμαι επισης γιατι οτι προβλημα και αν ειχε επρεπε να το λυσει με διαλογο και οχι με βρισιες
    Οσο για τον κ.μουζακη γιατι με αυτον τα εχετε ειναι ενας ανθρωπος που παραγματικα δουλευει για ολοκληρο τον δημο αλλα κ. ψυχογιε ειστε προκατιλλειμενος απεναντι του και δεν θελετε συνεργασια!Α και κατι αλλο αφου δεν ηθελες να κανεις συμβουλιο γιατι διαβασες το εγγραφο και δεν το αφηνες για το επομενο συμβουλιο?Πολυ απλα προσπαθεις να κερδισεις εντυπωσεις με λαθος χειρισμους και λαθος συμπεριφορες!!! ΝΤΡΟΠΗ!

  5. Χρήστο!Με τους επαγγελματίες δημοπατέρες που έχεις μπλέξει ρίξτους μια μούτζα και κοίτα τη δουλειά σου.
    Κάτι τέτοιοι τύποι έφεραν Ελλάδα και δήμο σ΄ αυτό το χάλι.Τι κάνουν και τι λένε οι ανιστόριτοι προκειμένου μη χάσουν μεροκάματο και καρέκλα.Η πιστότερη αντιγραφή του νεοέλληνα πολιτικού.Κρίμα είχατε όλα τα εχέγγυα τουλάχιστον να προσπαθούσατε για κάτι καλύτερο.

  6. χρηστο αφου λες οτι δεν γινεται τιποτε και δεν μπορεις να κανεις τιποτε μια ειναι η λυση για να ησυχασεις εσυ αλλα να ησυχασουμε και εμεις
    ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!!!!!!!!!!!

    Π Α Ρ Α Ι Τ Η Σ Ο Υ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. χΡΗΣΤΟ ΡΙΧΤΟΥΣ ΜΟΥΤΖΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΜΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΛΕΨΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΗΝ ΑΦΗΣΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.ΞΕΜΠΡΟΣΤΣΙΕ ΤΟΥΣ ΞΕΡΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΑ.

  8. Κυριε Νινο η 12,08 οι δημοπατερες που εχει μπλεξει ο χρηστος οπως λες ηταν επιλεγμενοι απο αυτον ηταν συναγωνιστες του και συνηποψηφιοι του!Τωρα του βρωμανε????
    Ασ κοιταξει ο χρηστος την δουλεια του (δεν την εχει αφησει ββεβαια)μισθοι ειναι αυτοι και ας αφησει τους υπολοιπους να κανουν την δουλεια τους

  9. Κανενας πολιτης των Αγιων Θεοδωρων δεν ειναι σε θεση να αμφισβητησει την καλη προθεση και τις ογκωδεις προσπαθειες του Χρηστου. Ομως ο Χρηστος εχει μπλεξει ασχημα με φθηνους λαϊκιστες της πολιτικης ζωης της τοπικης κοινωνιας, οι οποιοι αποποιουνται των ευθυνων τους λεγοντας ψεμματα συνεχως και ασταματητα.
    Χρηστο, ριχτους ενα μεγαλο Χ δεν αξιζει να ασχολεισαι με δαυτον.

  10. Ν α κανω μια ερωτηση ,ποιος εξουσιοδοτει τον κ. Μαρινη να εκπροσωπει τους αντιδημαρχους ,να τοποθετητε γι αυτους ,το μονο που δεν γνωριζω αν ειναι και αντ αυτου ,εννοω του ιδιου του δημαρχου ,και δεν μας εχει γνωστοποιηθει ακομη?
    Μηπως ο προαναφερομενος θα πρεπει να τραβηξει χειροφρενο ,και καποιοι εκ των διοικουντων του δημου να του βαλουν λιγο παγο ,διαφορετικα πειτε μου ,μηπως τον ψηφησαμε και δεν τον πηραμε χαμπαρι?
    Τωρα οσο για τον κ. Ψυχογιο ,ορθα επραξε και ανεβαλε την συγκεντρωση ,το δουλεμα παει συννεφο ,ο δημος ζει στην πληρη του αποτυχια,τα ασυστολα ψεμματα σε ημερησια διαταξη και εσεις στον κοσμο του προδερμ.
    Οσο για τις βωμολοχιες ,ξαφνικα μου γινατε ολοι ευαισθητοι.
    Παραιτηθητε κυριοι δημαρχοι και αντιδημαρχοι ,δεν μας κανετε.

  11. ΕΓΩ Zuperman ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ !

  12. ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΙΠΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ? ΤΟ ΚΑΡΑΠΙΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ

  13. pios einai o marinhs? kai pios o mouzakhs??loipon symperasmatika yparxei problima synergasias metaxy twn anthropwn pou dioikoun. kalo tha einai o k.psixogios na bgei na milisei anoixta gia ta problimata twn agiwn theodorwn sto dimotiko symboulio!epishs tha prepei na tonistei oti edw kai kairo yparxei problima k sto loutraki kai ayto giati o k.paulou kai o k.gionis kanoun polemo sthn dhmotikh arxh k malista ypoulo.lupamai gia olous mas!

  14. ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΗΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΑΘΟΣ??
    ΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ….
    ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΜΙΤΕ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ….
    ΦΥΣΙΚΑ Ο ΜΙΤΕ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟ…ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ….
    ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΓΙΟ ΕΙΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ …ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ 5 Η ΩΡΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ…ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ..ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ..ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΒΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ Κ.Λ.Π.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ….ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΣΧΕΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 260 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΖΑΜΠΑ ΤΗΛ…

    Υ.Γ. ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΑΙΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ….
    Υ.Γ……ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ…ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!

  15. ΜΑΙΝΤΑΝΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΗΣ?? ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ?????
    ΑΥΤΟΣ ΑΥΤΟΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ….
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ…
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΛΗΛΑΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΞΥΠΝΑ!!!!!!!!!!!!

  16. ΜΠΡΑΒΟ ΨΥΧΟΓΙΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ….
    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕΣ ΕΠΙ ΣΟΦΙΑ
    (ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ)
    ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΥΣ
    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΣ ΕΙΣΑΙ….ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ….ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΕ 30 ΜΗΝΕΣ….ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ!!!!!!1111111

  17. @6:33

    μπορείς φιλε μου να μου αναφέρεις ενα ψέμα που έχω πει ???

    εσύ μόλις είπες ενα…
    το οτι εγω λέω ψεματα …
    αρα μεχρι να μου αποδείξεις οτι εχω πει ψέματα ο ψευτης είσαι εσύ αρα σιγουρα θα ξέρεις και τα προσόντα του ψευτη !!!

    περιμένω …

    Zuperman …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog