Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι έγινε στο Λουτράκι και δεν το πήρε κανένας χαμπάρι; Η απάντηση!

- Advertisement -

Και όμως έγινε και αυτό. Θα μπορούσε να είναι σενάριο από ταινία του Hollywood…

Τύχη βουνό είχε πριν από λίγες ημέρες, γνωστός κοσμηματοπώλης στο Λουτράκι. Και το λέμε αυτό, διότι γλίτωσε στο παρα ένα την περιουσία του. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Το κοσμηματοπωλείο, που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στο Λουτράκι, είναι μεσοτοιχία με το διπλανό διαμέρισμα πολυκατοικίας. Το διαμέρισμα αυτό ήταν ξενοίκιαστο εδώ και αρκετό καιρό. Οι επίδοξοι ληστές, αφού παραβίασαν την κλειδαριά, άρχισαν να θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους που δεν ήταν άλλο από το να ανοίξουν τρύπα στην μεσοτοιχία και να βρεθούν στο κοσμηματοπωλείο. Μάλιστα, είχαν φτάσει πολύ κοντά στο να υλοποιήσουν το στόχο τους και μάλιστα χωρίς κανείς να ακούσει το παραμικρό ή να υποψιαστεί κάτι. Ο ιδιοκτήτης όμως του (ξενοίκιαστου μέχρι εκείνη τη στιγμή διαμερίσματος) βρήκε ενοικιαστή και πριν του το παραδώσει, έστειλε μια καθαρίστρια για να καθαρίσει το σπίτι. Η καθαρίστρια βρήκε το σπίτι σε άθλια κατάσταση και όταν είδε και την μεγάλη τρύπα στον τοίχο, δεν άργησε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Αμέσως, ειδοποίησε την αστυνομία η οποία μέχρι και αυτή τη στιγμή διενεργεί έρευνες για την ταυτότητα των δραστών. Όπως είναι λογικό, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, έπεσε από τα σύννεφα όταν του εξήγησαν τι πήγε να γίνει στο μαγαζί του κυρίως επειδή δεν είχε καταλάβει τίποτα.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η μεθοδος του ¨ριφιφι" ειναι μια συνηθης μεθοδος διάρρηξης κοσμηματοπωλείων, τα οποία συνήθως διαθέτουν και εξελιγμένα συστήματα συναγερμου. ΑΝ ισχύει η πληροφορία που εχω ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας ειχε λάβει και ένα επιπλέον μέτρο. Είχε ενισχύσει με μπετον περιμετρικά τους τοίχους για να αντιμετωπίσει ακριβώς αυτή την απειλή. Ας προσέχουμε λοιπόν όλοι μας για να εχουμε, ασχετα αν είμαστε επιχειρηματίες ή όχι. Παναγιώτης Γέρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog