Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Επέμβαση των ΜΑΤ κατά των Αγανακτισμένων – Πετροπόλεμος στο Σύνταγμα

- Advertisement -

Οι Αγανακτισμένοι και μέλη πολλών άλλων οργανώσεων συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το ειδικό τέλος στα ακίνητα και φυσικά όλα τα μέτρα τα οποία κάθε τρεις και λίγο ανακοινώνει η κυβέρνηση…

Μάλιστα, οι Αγανακτισμένοι κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, αλλά αυτό κράτησε για λίγο, καθώς ξαφνικά μία διμοιρία των ΜΑΤ με περιορισμένη χρήση δακρυγόνων έδιωξε τους Αγανακτισμένους πάνω από την πλατεία και τους κατεύθυνε στην Πλατεία Συντάγματος.

Έγινε και χρήση δακρυγόνων, καθώς οι Αγανακτισμένοι προσπαθούσαν να επανέλθουν στην Αμαλίας και τότε επικράτησε ένταση, ενώ έγιναν και προσαγωγές.

Οι συγκεντρωμένοι, όταν έμαθαν ότι η τροπολογία τελικά ψηφίστηκε, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και των βουλευτών, ενώ υπήρξαν προτροπές από τα μεγάφωνα «να μην πληρωθεί κανένας νέος φόρος και κανένα χαράτσι». Παράλληλα καλούσαν τον κόσμο να οργανωθεί για να αντιταχθούν όλοι μαζί σε κάθε νέο μέτρο. Στη συγκέντρωση συμμετείχαν και μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω».

ΦΩΤΟ NEWSIT

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης δημιουργήθηκαν μικρής έντασης επεισόδια μεταξύ αστυνομικών των ΜΑΤ και των συγκεντρωμένων.

Στο χώρο μπροστά από την είσοδο της Βουλής στην Βασ. Σοφίας παρέμειναν και οι ένστολοι που έκαναν νωρίτερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
ΦΩΤΟ NEWSIT

newsit.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog