Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πράσινο φώς για την εγκατάσταση των χημικών στο Σουσάκι

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutrakiblog, η ειδική γραμματέας Επιθεώρησης Περιβάλλοντος & Ενέργειας Μαργαρίτα Καραβασίλη, άνοιξε τον δρόμο για την εγκατάσταση των χημικών στο Σουσάκι…

Οι Επιθεωρητές Περιβάλλοντος, που κλήθηκαν από τον Περιφερειάρχη να γνωμοδοτήσουν, έλαβαν υπόψη όλα τα διαθέσιμα στοιχεία και βεβαίως τις γνωμοδοτήσεις του Δημοτικού και Νομαρχιακού Συμβουλίου και των λοιπών αρμόδιων υπηρεσιών, που εκφράστηκαν κατά τη διαδικασία της περιβαλλοντικής αδειοδότησης.

Ο δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Κώστας Λογοθέτης, είχε την Τρίτη, πολύωρη συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη, όπου συζήτησαν τις εξελίξεις.


Πλήρης δικαίωση, συμπερασματικά για τον Πέτρο Τατούλη μιας και το θέμα όχι μόνο δεν “έχει παγώσει”, όπως ισχυριζόταν ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρης Δέδες πριν από λιγο καιρό, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίησή του. Σίγουρα αναμένονται εξελίξεις και αναμένουμε για διαφορετικούς λόγους την απάντηση των κ.κ. Δέδε Δημ. και Νικολάου Σπ.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μοναδική απάντηση των κκ Δέδε και Νικολάου είναι ένα μεγάλο συγνώμη στον περιφερειάρχη κ. Τατούλη, ο οποίος και εκ του αποτελέσματος αποδυκνείεται περίτρανα ότι έκανε ΣΩΣΤΑ την δουλειά του, ως όφειλε και όπως ΟΡΙΖΕΙ ο νόμος.
    Οι κκ Δέδες και Νικολάου, όψιμοι "επαναστάτες", κατάφεραν να τοποθετήσουν ένα δήμο ολόκληρο, απέναντι στον κ. Περιφερειάρχη, χωρίς κανένα νομικό έρισμα.
    Η πάντηση της κ. Καραβασίλη είναι απολύτως σίγουρο ότι κοινοποιήθηκε στον δήμο μας χθές Τρίτη. Γιατί δεν εξεδόθη ένα δελτίο τύπου από τον δήμο για την εγκαιρη και ορθή ενημέρωση των δημοτών; Τα συμπεράσματα δικά σας.

  2. Δ. Δέδε και Νικολάου αν σας έχει μείνει λίγο πέτσα, ζητήστε συγνώμη από τον περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ο οποίος έκανε σωστά την δουλειά του, ως όφειλε εξάλλου.

    Γιατί ο Δήμος, παρ' ότι έχει την απάντηση της Καραβασίλη από την Τρίτη δεν εξέδωσε ένα δελτίο τύπου, έγκαιρα για να ενημερώσει τους δημότες για ένα θέμα που οι άστοχες και ανεπίκαιρες κινητοποιήσεις είχαν καταφέρει να εκθέσουν πανελληνίως τον δήμο μας;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog