Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Πρωτοφανή πράγματα έγιναν πριν από λίγο στο δημοτικό συμβούλιο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων…

- Advertisement -

Πρώτα από όλα, ο εκτελών χρέη προέδρου, αντιπρόεδρος, Σωτήρης Πέρρας, στέρησε το δικαίωμα του
λόγου από τον αντιδήμαρχο Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρη Δέδε. Όταν του ζητήθηκε από τον κύριο Παύλου να εξηγήσει το γιατί, αρκέστηκε να δηλώσει ότι “έχει αναφερθεί το θέμα του Susaki Logistics πολλάκις και θα ήταν πλεονασμός αν μιλούσε και ο κύριος Δέδες…
“Εξάλλου, συνέχισε ο πρόεδρος, “ο δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης, κάλεσε τον κόσμο και σε Γενική Συνέλευση για να συζητηθεί το θέμα την προσεχή Κυριακή”. Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Δέδες, έχασε πλήρως τον έλεγχο και καταφέρθηκε εναντίον του προέδρου Σωτήρη Πέρρα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς τους οποίους ζήτησε να πάρει πίσω ο πρόεδρος, κάτι που δεν έγινε. Δυστυχώς, απεδείχθη ότι οι χειρισμοί τόσο του προέδρου Σωτήρη Πέρρα, όσο και του αντιδημάρχου Αγίων Θεοδώρων, Δημήτρη Δέδε, δεν κινήθηκαν σε πλαίσιο που θα άρμοζε στην Εκκλησία του Δήμου, που είναι η αίθουσα του Δ.Σ.

Δείτε ζωντανά το Δ.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, μέσα από την ιστοσελίδα του loutrakiblog, πατώντας ΕΔΩ

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΕΔΕΣ ΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ" ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΤΕΡΕΙΤΕ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΕΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΞΥΘΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog