Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Σούμο στο κλειτό Στάδιο

για πρώτη φορά στην Ελλάδα

- Advertisement -

Έρχεται το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Σούμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σούμο σε συνεργασία με τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Σούμο.

24-25-26 Μαΐου 2024

Κλειστό στάδιο Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος»

Το πρωτάθλημα θα φιλοξενηθεί στο κλειστό στάδιο Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος» το τριήμερο 24-25-26 Μαΐου και αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες U21, U23 και Seniors.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τώρα να σας γράψω για Σούμο μην περιμένετε από τον ουαλλο 😂😂Δυο χοντροί παλεύουν παντος!!Ο πρόεδρος ο Μαρινακης και ο Καραπατας παντως έχουν σώμα για Sumo 💪Φαντασου τώρα να σηκώσει και το ευρωπαϊκό στο Σούμο ο Βαγγελας μας !!Χτες το βράδυ είδα ένα όνειρο !!Εγω αν είμαι χαρουμενος βλέπω συχνά ονειρα να σας πω την αμαρτια μου 😂😂Αντε θα σας πω και τι είδα !!Ηταν στην Τούμπα την Κυριακή και μολις η ομάδα του Ολυμπιακού μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για προθερμαση όλη η Τούμπα σηκώθηκε και χειροκρότησαν τον Ολυμπιακό για την επιτυχία του να φτασει στον τελικό !!Μετα ξύπνησα δεν ξέρω τι έγινε 😂😂Ποσο μάγκες παντως θα ήταν οι Παοκαρες αν έκαναν μια τέτοια κίνηση !!Με μια πορεία και επιτυχία σαν του θρύλου φέτος για ακόμα μια φορά θα είναι για το καλό όλων στην Ελλάδα για το τόπι αλλά που να τα δούμε αυτά !!Εδω δεν ξέρουμε τι θα γίνει σε ένα τελικό Ευρώπης που κατα σύμπτωση γίνετε στην Αθήνα !!Αυτα και ονειρα γλυκά σε όσους βλέπουν εφιάλτες και κακά ονειρα 😜Αντε να σας αφιερωσω και το αγαπημένο μου τραγούδι το «όνειρο απατηλό «που το τραγουδούσα πιτσιρικος !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog