Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι λάμπες που δεν ανάβουν στο Λουτράκι

- Advertisement -

Καταγγελία αναγνώστη…

Πέρασα χτες το βράδυ από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο. Ερχόμουν από Κόρινθο και πήγαινα στο σπίτι μου. Μέτρησα πάνω από 90 λάμπες που έχουν καεί στον δρόμο από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό μέχρι το Hotel Αλέξανδρος και από το ξενοδοχείο μέχρι την Αιγαίου. Δεν καταλαβαίνει κανείς ότι αυτά τα πράγματα δεν βοηθούν στο να πάει ο δήμος μπροστά; Και κάτι ακόμα: Πάνω από 3 μέρες δεν έχουν φτιαχτεί τα φανάρια στην οδό Αιγαίου. Απ’ ότι είχα διαβάσει παλιότερα στο blog σας, υπάρχει ένα πρόβλημα με την τάση. Είναι τόσο δύσκολο να το φτιάξουν; Αλήθεια, εκτός από το να κατηγορεί τον Γκιώνη (δικαίως ή αδίκως), ο Λογοθέτης, θα κάνει επιτέλους κάτι; Θα βρεί λύσεις; Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος και δεν έχουμε αντιληφθεί τι το διαφορετικό, τελικά, πρεσβεύει ο νέος δήμαρχος!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΙΑ,ΤΟ ΟΛΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ,(ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΜΠΕΣ)ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΑΥΤΟ.

    Υ.Γ.ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η Δ.Α.ΕΠΡΕΠΕ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙ ΑΠΟΘΕΜΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΟΣΤΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΜΠΕΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΛΑΜΠΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΛΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΗΚΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!!!!
    pomlapi

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog