Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ανακοίνωσε Κωστένογλου, αποχαιρέτησε Χιμένεθ, επιτέθηκε σε δημοσιογράφους ο Αδαμίδης

- Advertisement -

Ο πρόεδρος της Ένωσης χαρακτήρισε πολλές φορές “κύριο” τον Χιμένεθ και τόνισε ότι ο Ισπανός φεύγει από την ΑΕΚ χωρίς να ζητήσει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση…

Εκτός από το θέμα προπονητή, ο Σταύρος Αδαμίδης αναφέρθηκε και στην Petit Chateau, λέγοντας ότι η διορία που έχει η Ιταλική εταιρεία για να δώσει εγγυήσεις εκπνέει την Παρασκευή.

“Ηταν ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει. Ο κύριος Χιμένεθ ήρθε κύριος και φεύγει κύριος. Η διοίκηση της ΑΕΚ παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει έκανε το σωστό. Ο κύριος Χιμένεθ θα φύγει χωρίς να πάρει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση, μόνο τα δεδουλευμένα. Εμείς δεν φορτώνουμε την ΑΕΚ ούτε ένα ευρώ. Οι τρεις ήττες μας προβλημάτισαν γιατί η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Μας προβλημάτισαν όπως θα έπρεπε να γίνει. Το διαζύγιο το χρειαζόταν η ΑΕΚ, ήταν μία δύσκολη διαδικασία. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Ο κύριος Χιμένεθ θα παραμείνει φίλαθλος της ΑΕΚ, όμως αυτό που θέλω να σας πω είναι οι δημοσιογράφοι να δείχνουν μεγαλύτερο σεβασμό στην ΑΕΚ.

Μία ζητούσαν να μείνει ο Χιμένεθ, μία να φύγει ο Χιμένεθ και την άλλη να φύγει η διοίκηση. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να ασκήσει διοίκηση, ας έρθει να το κάνει και εμείς θα αποχωρήσουμε. Υπάρχει έλλειψη σεβασμού και το μόνο που πετυχαίνουν είναι να απαξιώνουν την ΑΕΚ.

Ο Χιμένεθ δεν είχε κανένα παράπονο από τη διοίκηση. Υπήρξε προβληματισμός για τις τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και κρίναμε πως θα έπρεπε να προχωρήσουμε έτσι. Ο κύριος Χιμένεθ φεύγει χωρίς να επιβαρύνει το μπάτζετ της ομάδας.
Ο κόσμος οφείλει να στηρίξει την ομάδα. Η ΑΕΚ είναι κυπελλούχος, πρώτη στη βαθμολογία παρά τα προβλήματα της και ο κόσμος οφείλει να γεμίσει το γήπεδο το μεθεπόμενο Σάββατο. Δεν δεσμεύσαμε το συμβόλαιο της NOVA για την αποζημίωση.
Οι διαπραγματεύσεις αυτές είναι δύσκολες και καταφέραμε να υπάρξει λύση του συμβολαίου κοινή συναινέσει. Την Κυριακή μπήκα στο ξενοδοχείο και είπα στον Χιμένεθ ότι τον στηρίζω απόλυτα, αλλά την Τρίτη στη συνάντηση με τους εκπροσώπους του, ο προπονητής είπε ότι ίσως είναι καλύτερα για την ομάδα να σκεφτούμε την αποχώρηση.
Ο Νίκος Κωστένογλου, είναι ΑΕΚτζης. Ιστορικά η ΑΕΚ του οφείλει μία ευκαιρία, έρχεται με μεγάλη όρεξη για δουλειά και πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι.
 
Οσο για την Petit Chateau έχουμε θέσει όρους φερεγγυότητας. Περιμένουμε να τους έχουμε μέχρι την Παρασκευή, αλλιώς η υπόθεση θα τελειώσει. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που επεξεργαζόμαστε, αλλά δεν υπάρχει ακόμα κάτι ανακοινώσιμο.” 
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog