Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

“Τεμπέληδες, απατεώνες, ομοφυλόφιλοι και αλκοολικοί οι Έλληνες”!

- Advertisement -
Πηγή φωτό: lifo.gr

Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 8 Νοεμβρίου ο γνωστός αρθογράφος της γαλλικής εφημερίδας “Liberation”, Στεφάν Γκιγιόν, σε κειμενό του με τίτλο “Καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες” μας χαρακτηρίζει “τεμπέληδες, απατεώνες, ομοφυλόφιλους και αλκοολικούς”!…

“Ειλικρινά, καλά κάναμε και ξεφτιλίσαμε τους Έλληνες στο G20 στις Κάννες: Τους τεμπέληδες, τους απατεώνες, τους φετοφάγους! Εκεί, η απάτη είναι εθνικό σπορ, τρόπος ζωής, για πλούσιους και φτωχούς… Μόνο ένα 2% από τις πισίνες των σικ προαστίων της Αθήνας είναι δηλωμένες…”
“Ο Έλληνας δεν είναι μόνο απατεώνας, είναι και διεφθαρμένος. Και τις περισσότερες φορές είναι κι ομοφυλόφιλος, είναι γνωστό. Φέτος, στη Μύκονο, οι γεννήσεις μετριούνται στο δάχτυλο του ενός χεριού. Φανταστείτε ένα νησί όπου 600 τυφλοί ομοφυλόφυλοι ζευγαρώνουν με δικά μας έξοδα… Κι είμαστε εμείς που πληρώνουμε!”
“Ειλικρινά, με τέτοιο όνομα (σ.σ. αναφέρεται στον Γιώργο Παπανδρέου), πώς μπορεί κάποιος να θεωρείται αξιόπιστος; Ο προηγούμενος υπουργός Οικονομικών λεγόταν Παπακωσταντίνου. Κι ο υπουργός μεταφορών πως λέγεται; Παπατρέχας; (σε ελεύθερη μετάφραση του Papamobile). Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει κάτι από Σον Κονερί…”
Πηγή: lifo.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog