Ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Πρωινό μου» και τη Φαίη Σκορδά εκτός των άλλων αποκάλυψε πως δεν είναι Χριστιανός και εξήγησε το λόγο…

Η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν πιστεύει στο Θεό. Εκείνος τη ρώτησε αν πιστεύει εκείνη και πού ξέρει πως υπάρχει Θεός και πιστεύει. Αν το γνωρίζει να του το πει για να πιστέψει και ο ίδιος.
«Αυτός που έχει κυβερνήσει τον πλανήτη μας εδώ και πάρα πολλές χιλιάδες για να μην πω εκατομμύρια χρόνια είναι το σκότος. Είναι το κακό. Δεν πιστεύω στο κακό. Υπάρχει το κακό σε όλες τους μορφές. Το κακό υπερισχύει γιατί είναι πολύ ισχυρότερο του καλού. Εγώ δεν λέω πιστεύω. Τι να πιστέψω; Να πιστέψω κάτι που δεν γνωρίζω; Αγνωστικιστής είμαι. Άμα μάθω κάτι θα το πω και σε εσάς. Εσείς ξέρετε και δεν μου λέτε τι είναι».
Στις δύσκολες όμως στιγμές έχεις πει ποτέ «Θεέ μου βοήθα με;», τον ρώτησε η Φαίη.
«Το έχω πει κι εγώ. Θέλω να υπάρχει μια ανώτερη δύναμη από οποία να ζητήσω ελεημοσύνη. Ζητιάνος κι εγώ τις δυο φορές που ζήτησα ελεημοσύνη από το υπέρτατο, δεν ξέρω τι είναι ο Θεός. Γύρω μου κυριαρχεί το κακό. Τον εωσφόρο που τον έχετε για το κακό, τον σατανά, αυτός που φέρνει το φως, τον διώξατε. Ε, το αντίπαλο δέος είναι το σκοτάδι. Εσείς συνεχίζετε να πηγαίνετε στην εκκλησία και να πιστεύετε σε κάτι που δεν ξέρετε. Κι ο Μπους Χριστιανός είναι, τα ξέσκισε όλα, βομβάρδισε μια χώρα ολόκληρη».
Αποκαλύπτει πως δεν έχει πάει ποτέ στην εκκλησία.
«Δεν είμαι Χριστιανός, ούτε τα παιδιά μου είναι. Επειδή υπήρχε ένας ναός κοντά στον παλιό αεροδιάδρομο του Ελληνικού, και μια φίλη μας βάπτιζε το παιδάκι της πήγα, αλλά δεν είμαι Χριστιανός. Και είδα έναν ιερέα, που ο άνθρωπος ήταν άγιος. Και είπα τα παιδιά μου όπως κι εγώ δεν θα είναι Χριστιανοί, όμως επειδή αυτός ο άνθρωπος ήταν άγια φυσιογνωμία, εγώ θα φέρω τα παιδιά μου χωρίς να πιστεύω σε αυτό το μυστήριο, κι αυτός ο άνθρωπος θα τα αγγίξει. Καλό θα τους κάνει. Βάπτισα τα παιδιά μου χωρίς να πιστεύω στη Χριστιανοσύνη».


*gossip-tv