Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Τους έδωσε δουλειά και για “ευχαριστώ” … την έπνιξαν!

- Advertisement -

Τους Αφγανούς γείτονές της έκανε το λάθος να προσλάβει η άτυχη ηλικιωμένη γυναίκα που βρήκε φρικτό θάνατο μέσα στο σπίτι της στα Λιβάδια Μυλοποτάμου, τα ξημερώματα της Τρίτης…

Η 76χρονη γυναίκα προσέλαβε τον 22χρονο συλληφθέντα και τον 28χρονο συγκάτοικό του, ζητώντας τους να κόψουν και να αποθηκεύσουν για λογαριασμό τηγς καυσόξυλα, προετοιμαζόμενοι για το κρύο του χειμώνα.

Αυτό αποδείχθηκε σφάλμα, καθώς τους δύο Αφγανούς αντί για ευγνωμοσύνη τους πλημμύρισε … απληστία. Την ώρα που η άτυχη γυναίκα τους πλήρωνε, οι δύο άνδρες είχαν την ευκαιρία να παρατηρήσουν ότι η γυναίκα είχε πολλά χρήματα στο σπίτι, αλλά και το πού ακριβώς τα έκρυβε.

Περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης οι δύο άνδρε μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης από πόρτα που γνώριζαν ότι η γυναίκα δεν κλείδωνε. Τη βρήκαν να κοιμάται, και με ρόπαλο τη χτύπησαν δύο φορές στο κεφάλι, προκαλώντας της θλαστικά, αιμορραγικά τραύματα. Παράλληλα ο 22χρονος, με το δεξί του χέρι έσφιξε το λαιμό της γυναίκας που άφησε την τελευταία της πνοή από στραγγαλισμό.

Οι αρχές στράφηκαν στους δύο αλλοδαπούς, καθώς πριν καν αποκαλυφθεί το έγκλημα, εκείνοι είχαν εξαφανιστεί από τη μονοκατοικία στην οποία κατοικούσαν τους τελευταίους δύο μήνες, απέναντι από το σπίτι της 76χρονης.

Οι δύο Αφγανοί κατέλυσαν σε ξενοδοχείο στα Χανιά, όπου και βρέθηκε ο 22χρονος, ενώ αναζητείται ο συνεργός του. Στην κατοχή του 22χρονου, που σκόπευε να φύγει από την Κρήτη με το πλοίο της γραμμής, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 33.808 ευρώ.

cretalive.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog