Η Παρέμβαση Πολιτών λύνει προβλήματα του τόπου

Η Δημοτική Ανανεωτική Παρέμβαση δεν έχει καμία πρόθεση να συμμετέχει στο «μνημόσυνο» για τον ένα χρόνο της Δημοτικής Αρχής Λογοθέτη. Συνειδητά «απέχουμε» από αυτόν τον δημόσιο διάλογο. Προτιμάμε να δουλεύουμε για τους συμπολίτες, ώστε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητά τους, να λύσουμε κάποια από τα προβλήματα του τόπου…

Στο πλαίσιο αυτό το τελευταίο 20ήμερο:

-Ο επικεφαλής της Δημοτικής Ανανεωτικής Παρέμβασης Πολιτών κ. Γιώργος Γκιώνης, μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους κυρία Μαρία Πρωτοπαππα και κ. Σπύρο Ράτη επισκέφθηκαν το Επιμελητήριο Περιβάλλοντος και Βιωσιμότητας και κατέθεσαν ολοκληρωμένο φάκελο για την εγκατάσταση της Soussaki Logistics στο Σουσσάκι Αγίων Θεοδώρων.

-Η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Μαρία Πρωτοπαππά, μαζί με τον υποψήφιο κ. Τάκη Στέφα, επισκέφθηκαν τον Διευθυντή Διοικητικού Προσωπικού και Ασφαλείας ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ ΕΛΛΑΣ κ. Δημήτρη Κανελλόπουλο, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η επιχείρηση θα τροφοδοτεί με πετρέλαιο την μικρή πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Λουτρακίου, αλλά και το Γυμνάσιο Αγίων Θεοδώρων.

-Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων «αποκόμισε» 155.000 ευρώ από την ένταξή του στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ», ύστερα από την πρόταση που είχε υποβληθεί επί Δημαρχίας Γ. Γκιώνη. Συγκεκριμένα εντάχθηκε στο έργο με τίτλο «Καινοτόμες Ψηφιακές Υπηρεσίες Που Συνδράμουν Στην Αμφίδρομη Ενημέρωση Δήμου – Πολίτη, Για Πολιτιστικούς Τόπους/Δρώμενα Του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων» (154.409 ευρώ).
Το έργο αφορά την ανάδειξη πολιτιστικών δρώμενων και πολιτιστικών χώρων (π.χ. αρχαιολογικών χώρων, μουσείων, εκκλησιών, κ.λπ.), μέσω αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πολίτες. Έτσι ο Δήμος θα δημιουργήσει, θα εγκαταστήσει και θα λειτουργήσει ένα πληροφοριακό σύστημα με σκοπό την ανάδειξη/προβολή πολιτιστικού περιεχομένου –μέσω παροχής αμφίδρομων ψηφιακών υπηρεσιών στους πολίτες.

Ελπίζουμε τον επόμενο χρόνο η Δημοτική Αρχή Λογοθέτη να έχει καταλάβει ότι οφείλει να εξαντλεί όλες τις δυνατότητες που έχει ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, να μάθει να συνεργάζεται και να διοικεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ