Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Όλα για όλα στη Γαλλία

- Advertisement -

Τα ρέστα του παίζει ο Ολυμπιακός στο «Βελοντρόμ» απέναντι στη Μαρσέιγ (21:45, ΝΕΤ) όπου με νίκη διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του να παραμείνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις…

 
Οι πρωταθλητές Ελλάδας καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα έχοντας να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα απουσιών στη μεσαία γραμμή. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θα εμπιστευτεί και πάλι το 4-2-3-1, αναμένεται να κάνει αλχημείες στη βασική ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση ο Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας θα έχει μπροστά του τους Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μαρκάνο. Στο κέντρο μαζί με τον Μοντέστο θα παίξει ο Μανιάτης. Στα αριστερά θα αγωνιστεί ο Χολέβας, δεξιά ο Μιραλάς και στον άξονα ο Φουστέρ. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Τζιμπούρ.
 ην αποστολή συμπληρώνουν οι Κοστάντσο, Ποτουρίδης, Γέστε, Φέισα, Φετφατζίδης, Πάντελιτς και Αμπντούν. Στην Αθήνα έμειναν οι οι τραυματίες Μακούν, Ορμπάιθ, Παπάζογλου, ο ανέτοιμος Ιμπαγάσα και οι Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Χαβίτο και Μόνχε που δεν έχουν δηλωθεί.

Από την άλλη πλευρά ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα παίξει και αυτός με το 4-2-3-1. Οι έντεκα που έχει επιλέξει ο Γάλλος τεχνικός είναι οι Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Μοράλ, Ντιαβαρά, Ενκουλού, Σεϊρού, Ντιαρά, Ρεμί, Αγιού, Βαλμπουενά.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog