Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κόντρα Παππά – Παπαρίζου για το τσούξιμο… βότκας!

- Advertisement -

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα… να περάσει ένα live στο Dancing on ice «αναίμακτα» και τι στον κόσμο. Κάθε Κυριακή όλο και κάτι θα συμβαίνει, όλο και κάποια παρεξήγηση θα έχουμε και το βλέπω στο τέλος στο παγοδρόμιο να πέφτει…
μπουρλότο! Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Έλενας Παπαρίζου και της Χριστίνας Παππά να πρωταγωνιστήσουν σε νέο «θερμό» επεισόδιο. Και μπορείς να φανταστείς τι γίνεται, αν σε δύο γυναίκες τσιτώσει το νεύρο.
Για την κόντρα που ξέσπασε αιτία ήταν η… βότκα! Ναι, ναι όπως το διάβασες. Η ηθοποιός είπε στον «αέρα» ότι για να της φύγει το έντονο άγχος πριν από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ήπιε λίγη βότκα. Και μπορεί οι υπόλοιποι είτε να γέλασαν είτε να μην έδωσαν σημασία, η Παπαρίζου ήρθε και νευρίασε. Και το αστείο/σχόλιο της Παππά δεν το άφησε να περάσει στο ντούκου και με στυλ… δασκάλας, επέπληξε την «άτακτη» μαθήτρια Το γεγονός ότι τους χωρίζουν κάποια χρόνια, δεν έχει σημασία για την Παπαρίζου, η οποία αν και μικρότερη είναι κριτής και σου λέει μπορώ και μαλώνω τους… μαθητές.

Έτσι έκανε και με την Παππά την οποία προσπάθησε να… συνετίσει σε έντονο ύφος. Η αοιδός ούτε λίγο ούτε πολύ τής είπε ότι τους βλέπουν και μικρά παιδιά και δεν πρέπει να τους περνάνε τέτοια μηνύματα για το αλκοόλ. Η Χριστίνα εξήγησε ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση, αλλά την επόμενη μέρα όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν δεν έκρυβε την ενόχληση της για τη στάση της Παπαρίζου. Εξήγησε ότι επρόκειτο για αστείο και ότι τέτοια ώρα δεν βλέπουν παιδιά τηλεόραση (περασμένα μεσάνυχτα) και δήλωσε ότι δεν δέχεται να την προσβάλλει κανείς με αυτόν τον τρόπο.

Κι έδωσε την απάντηση της στην αοιδό Παπαρίζου: «Με αυτό το σκεπτικό και οι τραγουδιστές θα πρέπει να λένε πάνω από την πίστα στον κόσμο να πίνει μόνο τσάι….» Χμ…. κάνουν παιδικά πάρτι στα μπουζούκια;
*womenonly

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog