Κατόπιν των αρνητικών εξελίξεων που αφορούν την λειτουργία της παιδικής Θεατρικής σκηνής του Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων με την αναστολή λειτουργίας του με απόφαση του Δ.Σ του Ν.Π «Προμηθέα» την 1-12-2011 ,καθότι είχε ανακοινωθεί δημοσίως η πρεμιέρα της την Κυριακή 4-12-2011 με το έργο «έως την άκρη του κόσμου» και αποτελεί σημαντική κοιτίδα πολιτισμού για το Δήμο μας ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…

Όπως κάνετε δεκτή την πρότασή μου :Να λειτουργήσει είτε από τον προϋπολογισμό του Δήμου ή με στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου ,όπου μπορεί να λειτουργήσει  υπό την αιγίδα της Περιφέρειας.
Είναι γνωστό ,ότι υπο την αιγίδα  της Περιφέρειας Πελοποννήσου –και είναι προς τιμή της αυτό- έχουν υποστηριχθεί αρκετές πολιτιστικές δράσεις σε επίπεδο Νομού και περιφερειακά.
Θα συνιστούσα στον Κ. Δήμαρχο και στον Πρόεδρο του Ν.Π «Προμηθέα» να επικοινωνήσουν ΆΜΕΣΑ με τον Περιφερειάρχη Κ. Τατούλη  ζητώντας τη στήριξη της Περιφέρειας, γιατί η λειτουργία της συγκεκριμένης παιδικής θεατρικής σκηνής είναι καινοτομία , είναι επιτυχημένη από την ίδρυσή της από την Δημ. Αρχή του Κ. Γκιώνη αποτελεί κόσμημα για το Δήμο μας, προάγει τον πολιτισμό στο τόπο μας και προσφέρει πολιτιστική εκπαίδευση στη μαθητιώσα νεολαία σε καιρούς χαλεπούς.
Είναι κρίμα για τον Δήμο μας να μην προωθείται ο Πολιτισμός.

                                                                                 Μαρία Πρωτοπαππά
                                                                              Δημοτική Σύμβουλος
                                                                           της Παρέμβασης Πολιτών
                                                              Δήμου Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων