Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Δημοσκόπηση που ανάβει φωτιές. Καταρρέει ο δικομματισμός

- Advertisement -

Μια δημοσκόπηση που ανάβει φωτιές στο πολιτικό σκηνικό έρχεται στην δημοσιότητα και καταγράφει την κατάρρευση του δικομματισμού καθώς Πασοκ και Νέα Δημοκρατία βρίσκονται σε ιστορικό ναδίρ ενώ ο Λουκάς Παπαδήμος προηγείται με τεράστια διαφορά του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου στο ερώτημα «ποιος είναι ο καταλληλότερος πρωθυπουργός»…
 

Στην δημοσκόπηση της εταιρίας Marc που δημοσιεύεται στο «Εθνος της Κυριακής» η κοινή γνώμη γυρίζει την πλάτη στα κόμματα εξουσίας και αναζητεί νέα πολιτικά σχήματα με το 75% να θέλει τη δημιουργία νέων κομμάτων, πάνω απο το 40% να θέλει εκλογές στο τέλος της 4ετίας ενώ το 47% θα ψήφιζε νέο κόμμα Παπαδήμου στις εκλογές.

Στο ερώτημα «ποιον θεωρείτε καταληλότερο για πρωθυπουργό», ο Λουκάς Παπαδήμος προηγείται με τεράστια διαφορά του Αντώνη Σαμαρά και του Γιώργου Παπανδρέου καθώς 54,3% συγκεντρώνει ο Λουκάς Παπαδήμος έναντιι 21,7% του Αντώνη Σαμαρά. Σε σχέση με τον Γ. Παπανδρέου, ο Λ. Παπαδήμος συγκεντρώνει ποσοστό 71,8% έναντι 3,8% του Γ. Παπανδρέου.

Στην πρόθεση ψήφου (αν είχαμε σήμερα βουλευτικές εκλογές, ποιο κόμμα θα ψηφίζατε) προηγείται η ΝΔ με ποσοστό 20,7% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ 13%, ΚΚΕ 8,7%, ΛΑΟΣ 7,2%, Δημοκρατική Αριστερά 6,9%, ΣΥΡΙΖΑ 6,1%, Οικολόγοι Πράσινοι 3,2%, Δημοκρατική Συμμαχία 2,6%, Πανελλήνιο Αρα Πολιτών 2,3%, άλλο κόμμα 4,2% ενώ οι αναποφάσιστοι ξεπερνούν το 25%.

iefimerida.gr

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η συγκεκριμενη σημοσκοπηση δεν ειναι δυνατον να ληφθει σοβαρα και αυτο γιατι ειναι κατα παραγγελια του Μπομπολα, δηλαδη ενος διαπλεκομενου και υποστηρικτη του ΓΑΠ. Φυσικα δεν θα μπορουσε να ξεφυγει και πολυ απο τα πραγματικα νουμερα που εχει το ΠΑΣΟΚ στην κοινωνια αλλα και παλι εχει φουσκωσει τα νουμερα του. Η προπαγανδα και το ψεμα φαινετε στην στηριξη που δηθεν δινει ο κοσμος στον Παπαδημο και αυτο ολοι γνωριζουμε πως δεν υπαρχει στην πραγματικοτητα. Τους εχει πιασει η θαλασσα και μεσω Παπαδημου προσπαθουν να κρατησουν ζωντανο τον Γιωργακη και για αυτο αλλωστε δεν λενε πως και μεσα στο κομμα τους τον εχουν για κλωτσιες, αντιθετα αυτη η δημοσκοπηση δειχνει πως ο ΓΑΠ εχει στηριγματα μεσα στο κομμα του. Θα γραψουν πολλα ακομη και θα κανουν το μαυρο ασπρο αλλα την κατακραυγη και το φτυσιμο δεν το γλυτωνουν. Σε λιγο θα αρχισουν τους εκβιασμους για την επομενη δοση και για το ευρω και θα παρουσιαζουν την Παρανομη κυβερνηση Παπαδημου σαν αναγκαια και σωτηρια. Η ξευτιλα τους δεν εχει ορια.

    Παρακαλω διαβαστε καλα τη δημοσκοπηση και θα δειτε πως ειναι ραμενη και κομενη για να στηριξει τον ΓΑΠ ( ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ). Τα παιδια εδω στο σαιτ απλα παραθετουν το βαθυτερο νοημα της δημοσκοπησης αλλα αυτοι που την εφτιαξαν εχουν αλλο σκοπο. Αν διαβασετε ολες τις ερωτησεις και τα ποσοστα στις απαντησεις αυτης της δηθεν ερευνας, θα καταλαβετε πολλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog