Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τι γράφουν στο FACEBOOK στο ΔΟΛΟΦΟΝΟ της άτυχης 22χρονης

- Advertisement -

Βροχή απο μηνύματα δέχεται ο τοίχος του 35χρονου που σκότωσε όπως ο ίδιος έχει ομολογήσει την άτυχη 22χρονη απο την Κέρκυρα διαβαστε μερικά απο τα μηνύματα που έχουν γράψει…
«Γιατι ρε Σταθη γαμω??? γιατι το σκοτωσες το κοριτσι…μου ειχες πει κατι στο παρελθον και οτι δεν εφταιγες αλλα πολυ αμφιβαλλω αν ειναι αληθεια…δεν μπορω να το χωνεψω…ειχα κανει λαθος που σε εμπιστευτηκα..δεν ξερω τι αλλο να πω εχει κολλησει το μυαλο μου…πως εφτασες σε αυτο το σημειο??οσα μου ειχες πει ψεματα θα ηταν…»

«ti exeis kanei re stathi???akoma den mporw na to pistepsw…tosa xronia se kserw…kai tin kopela…mou aresei pou mou eleges oti xwrises…gamwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww….prospathw na min to pistepsw…alla den ginetai…»

«Eίναι προφανέστατα άρρωστο το παιδί. Μην το ψάχνουμε άλλο. Όλοι αγαπήσαμε, όλοι ζηλέψαμε… πόσοι σκοτώσαμε;; Θα θελα πολύ να σε βρίσω, mister, αλλά δεν έχει νόημα να το κάνω.»

«as baloume ena mayro fonto stis fwto mas oloi…….den yparxei allos tropos na pen8hsoume to koritsi pou to gnwrisame kata ayto ton tropo!!!!!»

«Φτου σου κτήνος που σκότωσες ένα αθώο πλάσμα ηλίθιε ποίος είσαι εσύ που στέρησες το χαμόγελο και τα όνειρα από αυτό το κορίτσι ; στην φυλακή θα καλοπεράσεις κάθαρμα»

«ε κάτι τέτοιες περιπτώσεις εύχεσαι να υπάρχει Θεός, για να υφίσταται η έννοια της Κόλασης. Δεν θεωρώ πως υπάρχει τιμωρία αντάξια του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος. Παρ’ όλα αυτά επιθυμώ & ελπίζω να πληρώσεις μια μέρα αυτό που έκανες, στο 1000πλάσιο. ότι & αν γίνει, η Ανδριάνα δε γυρίζει πίσω..εύχομαι η ψυχή της να αναπαυθεί βλέποντάς σε να υποφέρεις.»

ΠΗΓΗ: planet-greece

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog