Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο βασιλιάς του αυνανισμού!

- Advertisement -

Πολλοί ανθρωποι ασχολούνται στη ζωή τους με κάποιο χόμπι στο οποίο μάλιστα προσπαθούν να γίνουν οι καλύτεροι. Αυτό κάνει και ο Ιάπωνας Μασανόμπου Σάτο, μόνο που το δικό του χόμπι είναι λίγο πιο… ιδιαίτερο!!!

Ο Σάτο είναι εξπέρ στον… αυνανισμό! Μάλιστα έχει ανακηρυχθεί δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής αυνανισμού και θεωρείται πλέον βασιλιάς στο είδος του!

Και αν νομίζετε ότι το να είσαι βασιλιάς του αυνανισμού είναι κάτι εύκολο και ευχάριστο κάνετε λάθος. Ο Μασανόμπου έχει χύσει πολύ ιδρώτα, κι όχι μόνο, για να αποκτήσει αυτόν τον τίτλο. Κάθε μέρα προπονείται πολλές ώρες για να τα  καταφέρει. Όταν ξυπνάει, βάζει τις αγαπημένες του ερωτικές ταινίες, κυρίως κινούμενα σχέδια και αυνανίζεται  τουλάχιστον για δύο ώρες.
Την ίδια ώρα η κοπέλα του ασχολείται με τις δουλειές του σπιτιού και πολλές φορές μάλιστα τον χρονομετρεί.

Όπως λέει ο αυνανισμός είναι το αγαπημένο του χόμπι, ενώ αναφέρει ότι προτιμά να αυτό-ικανοποιείται παρά να κάνει έρωτα με την αγαπημένη του.
Ο Μασανόμπου έχει ανακηρυχθεί δυο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο Masturbateathon του Σαν Φρανσίσκο, ενώ το 2009 κατάφερε να καταρρίψει το δικό του ρεκόρ καθώς αυνανιζόταν επί 9 ώρες και 58 λεπτά! Το προηγούμενο ρεκόρ του ήταν 9 ώρες και 33 λεπτά… 

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog