Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ψεύτικα επιφωνήματα για δώρα που δεν σας αρέσουν

- Advertisement -

Διανύουμε μέρες γιορτινές. Μέρες ανταλλαγής δώρων και συναισθημάτων χαράς. Τι γίνεται όμως όταν τα αγαπημένα σας πρόσωπα σας… δωρίσουν κάτι που μόλις το αντικρίσετε, η μόνη σκέψη που σας καρφώνετε στο μυαλό είναι «Θεέ μου, πώς θα το ξεφορτωθώ τώρα αυτό;»…

Και ναι μεν το να ξεφορτωθείτε το χάλια δώρο μπορεί να μην είναι δύσκολο, το να μη γίνετε όμως στα μάτια των φίλων σας ο κακιασμένος – αχάριστος φίλος τους, χρειάζεται λίγη εξάσκηση….

Το egnomi.gr είναι εδώ να σας βοηθήσει σε αυτή την δύσκολη περίπτωση, στην οποία λόγω των ημερών ενδέχεται να βρεθείτε αρκετές φορές. Δανειστείτε λοιπόν κάποιες από τις παρακάτω εκφράσεις και αφήστε τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους. Το τι σκέφτεστε δεν έχει σημασία. Σημασία έχει το τι λέτε!

Ωωωω, τι ωραία! Δεν είχα κάτι τέτοιο! (γιατί το πέταξα!)
Και ήταν το τελευταίο; Τι τύχη! (μάλλον γεννήθηκα Τρίτη και 13)
Τέεεελειο! Ελπίζω να μου κάνει γιατί έχω βάλει 2- 3 κιλά. (ο μόνος λόγος για να θέλει να παχύνει κανείς!) ή έχω χάσει 2-3 κιλά (ακόμη κι αν δεν ισχύει κανείς δεν θα θέλει να σας προσβάλλει χριστουγεννιάτικα!)

Νομίζω ότι πρέπει να βρω το κατάλληλο μέρος για να το τοποθετήσω αυτό! (…ουδέν σχόλιο).
Αχ, ευτυχώς, γιατί έψαχνα να βρω κάτι τέτοιο όλη την εβδομάδα (και να στο πάρω δώρο μωρή!)
Πόσο μικρούλι/ τεράστιο είναι! (εστιάζουμε στις ιδιότητες και όχι στο δώρο το ίδιο!)
Τι καλά! Έχω ένα ζακετάκι που του ταιριάζει τέλεια (το φοράει η γιαγιά μου!)
Είναι δυνατόν; Κοίτα να δεις τι σκέφτονται σήμερα! (ποια αρρωστημένη φαντασία έφτιαξε κάτι τόσο άσχημο!)
Και τι ωραίο χρώμα! (ούτε καν αυτό δεν πέτυχες!)

Και άλλα πολλά τέτοια, τα οποία βέβαια απαιτούν συγκέντρωση ώστε να συνοδεύονται από το αντίστοιχο ύφος, την άμεση απομάκρυνση από δίπλα σας κάποιου πολύ δικού σας προσώπου που θα σας εμποδίσει να προσποιηθείτε (γελώντας ας πούμε) και φυσικά την κατάλληλη προετοιμασία πριν ειπωθούν, δηλαδή αποφασιστικότητα ότι δεν θα γελάσετε και πρόβες στον καθρέπτη για διάπλατο άνοιγμα των ματιών συνοδευόμενο από τις κατάλληλες κινήσεις.

Καλή επιτυχία!

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog