Στις 30 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Παρασκευή και στο χώρο του πνευματικού κέντρου του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων συναντήθηκαν σύλλογοι, συλλογικότητες και φορείς της περιοχής, με σκοπό το συντονισμό της δράσης ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Γεράνεια…

            Κατά τη συνάντηση αναλύθηκε το πρόβλημα, επισημάνθηκε η ιδιαιτερότητα των Γερανείων και συμφωνήσαμε στην αναγκαιότητα για μαζική δράση ενάντια στην καταστροφή  που θα προκληθεί με την εγκατάσταση βιομηχανίας παραγωγής αιολικής ενέργειας, με πρώτο βήμα την ενημέρωση των συμπολιτών μας.
            Για την υλοποίηση των παραπάνω ορίστηκε «ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ».
            Η επιτροπή αγώνα είναι ανοικτή και κάθε σύλλογος, συλλογικότητα ή φορέας μπορεί να συμμετάσχει με εκπρόσωπό του.
            Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο πρώην Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας κ. Γκιώνης Γεώργιος και ο νυν Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων κ. Λογοθέτης Κώστας ο οποίος μας ενημέρωσε για την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενάντια στη εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα Γεράνεια και μας διαβεβαίωση για την αρωγή εκ μέρους της Δημοτική Αρχή.
 
                                                                                                                                                                                                  Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ