Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Χρύσπα: Δεν πούλησα ποτέ το κορμί μου

- Advertisement -

«Θέλω να βγάλω τον πιο σέξι εαυτό μου» δηλώνει η Χρύσπα στο περιοδικό Downtown αν και οι περισσότεροι βλέποντας την θα αναρωτηθούν «πόσο πιο σέξι»…

Και όμως η τραγουδίστρια δηλώνει ότι λατρεύει να είναι σέξι και ποθητή στη σκηνή.

«Εγώ δεν έχω πουλήσει ποτέ τη σέξι πλευρά μου για να έχω δουλειά. Τώρα θέλω να τη δείξω, απλά γιατί νιώθω η ίδια όμορφα με τον εαυτό μου» εξομολογείται η Χρύσπα η οποία αποκαλύπτει ότι στο παρελθόν είχε νιώσει το ρατσισμό για τα κιλά της.
«Κάθε φορά έμπαινα στη διαδικασία να κάνω εξαντλητικές δίαιτες με αποτέλεσμα στο τέλος κάθε δίαιτας να παχαίνω ακόμα πιο πολύ τρώγοντας βουλιμικά. Πάει πια αυτό, ανήκει στο παρελθόν για τα καλά. Τώρα πια, όταν αγχώνομαι για κάτι, ξεσπάω στη γυμναστική. Συμβουλή μου, τέρμα οι δίαιτες!»

Η Χρύσπα μιλάει και για τον έγγαμο βίο. «Εννοείται ότι θα κάνω τις δουλειές που πάντα έκανα στο σπίτι μου, π.χ. θα μαγειρέψω – που μου αρέσει πολύ – αλλά μέχρι εκεί. Δεν είμαι η παραδοσιακή «σύζυγος», όπως η μαμά μου ή η γιαγιά μου. Άλλωστε, η γενιά μας διαφέρει πολύ. Σήμερα οι γυναίκες εργάζονται, μοιράζονται τα πάντα με τους άντρες.»

*tsantiri

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog