Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ Κ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

- Advertisement -

Δυστυχώς το καράβι έπεσε στην ξέρα. Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων βρίσκεται στο έσχατο σημείο της αυτοδιοικητικής ιστορίας του τόπου…

Ο εργολάβος του SPA, «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Α.Ε.», κατέθεσε αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης της κινητής και ακίνητης περιουσίας της «ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε.», γιατί του οφείλονται 4,6 εκατ. ευρώ και θεωρεί ότι δεν έχει εγγύηση αν, και πότε, θα τα εισπράξει.

Ο κ. Δήμαρχος δεν είναι μόνο ανεπαρκής. Είναι πια επικίνδυνος για τον τόπο. Οδηγεί τον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων στην οικονομική καταστροφή. Αυτός που νομίζει ότι είναι ικανός να διαχειριστεί το καζίνο (και τα εκατομμύρια του τζίρου του…), δεν μπορεί να λειτουργήσει το πιο σύγχρονο SPA στην Ελλάδα. Αυτός που λέει ότι βρήκε άδεια ταμεία, πως πληρώνει με δημοτικό χρήμα δικηγόρους και μυστικοσυμβούλους; Ο Δήμος πληρώνει την δικομανία του…

Ο «αυτοκράτορας» δεν μπορεί να κοροϊδεύει άλλο με τα ψέματα και τις στρεψοδικίες. Δεν έχει ούτε σχέδιο, ούτε πρόγραμμα, ούτε όραμα για τον τόπο. Επιτέλους, ας αναλάβει μία φορά τις ευθύνες του. Αν μπορεί. Αν δεν μπορεί, ξέρει τι πρέπει να κάνει.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

- Advertisement -

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιλαμε για την χειροτερη δημοτικη αρχη που γνωρισε ποτε ο τοπος μας .

    Μιλαμε για εναν δικομανη ,που σκορπα ενθεν και ενθεν τα λεφτα των δημοτων ,και καρφι δεν του καιγεται.
    Και δεν το λεω εγω ,οπου να βρεθω και να σταθω ακουω τα χειροτερα.
    Υπομονη δυο χρονια ακομη αν υπαρχει ακομη ο δημος μας.

  2. επειδη ρε μεγαλε μας εχεις ζαλισει με το παρκινγκ! πως θα γινοταν παρκινγκ οταν απο κατω περνα ο υδροφορος οριζοντας του ιαματικου νερου? ξερεις τι σημαινει αυτο? ξερεις οτι κινδυνευε να αναμιχθει το ιαματικο νερο με το θαλλασινο και να υπαρξει καταστροφη του υδροφορου του ιαματικου νερου? πως θα κατεβαινε 7-8 μετρα ακομα κατω η εκσκαφη? αμα δεν ξερεις να μην λες χαζομαρες!!!

  3. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΡΕΛΑ!!!
    Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΓΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

  4. Το στολιδι της πολης μας ,το καλυτερο ισως στην Ευρωπη ,στα χερια ενος ανικανου , εμπαθη δημαρχου.
    Δυστυχως κ. Γκιωνη ,δεν επρεπε να κανετε τιποτα στον τοπο ,γιατι σε λιγο τα εργα σας θα τα απαξιωσουν οι λανθασμενες κινησεις των διοικουντων,

    Ενα μεγαλο κριμα.

  5. Αντί να ζητήσεις συγνώμη από τους δημότες και κατοίκους γενικότερα του Δήμου,για το ασφυκτικό χρέος των 11.000.000,00 ΕΥΡΩ που άφησες στην ΛΟΥΤΡΑΚΙ Α.Ε,έχεις το πολιτικό θράσος κ.ΓΚΙΩΝΗ να καταγγέλεις για τις αναπόφευκτες συνέπειες που επήλθαν[αίτηση συντηρητικής κατάσχεσης εργολάβου].Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο και σε έχει πάρει χαμπάρι για τις απαράδεκτες ενέργειες σου κ.ΓΚΙΩΝΗ ως Δημάρχου όπου αν και εισέπραξαν [ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ] η ΕΤΑΙΡΕΙΑ και ο ΔΗΜΟΣ 40 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΕΥΡΩ ,από τα οποία θα μπορούσες να είχες εξωφλήσει τον εργολάβο του ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ[το οποίο από 11 εκατομμύρια ευρώ το έφθασες στα 20 περίπου] είχες ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΤΟΜΜΑ ΙΔΕΑ να πάρεις επιπλέον και δάνειο 7 εκατομμυρίων ευρώ από την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ με επαχθείς όρους[ενεχυριόζοντας τα έσοδα της τότε ΔΑΕΤ από την Κοινοπραξία,παρά τις αντίθετες γνωμοδοτήσεις νομικών].Αυτά προς το παρόν κ. ΓΚΙΩΝΗ και σε προτρέπω να τρέξεις μαζί με τον σημερινό Δήμαρχο για να σωθεί το ΣΠΑ,διαφορετικά να εξαφανισθείτε ΟΛΟΙ……

  6. 10.09 kanonika den eprepe na sou apadiso alla den kratithika.otan kaneis mia ependysi prota kitas ean exei eykoli probasi ki meta proxoras.ki epeidi den xereis sra sxedia exei provlefthi parkin sta xartia apo pano stou leka.alla to spa den exei oloklirothi kai douleyei paranoma ki oxi olokliromeno.alla oi kurioi tou dimou den ta lene………

  7. esy o teleutaios pou grapses mpas kai eisai leo ego tora kanas antidimarxos i kati tetoio mou kaneis..re den mas paratate`sta vasana mas pou paizetai tin kolokuthia oloi??oloi ftaite kai eseis oi torinoi exei perasei enas xronos den yparxetai pouthena kai gia na dikaiologisetai tin anyparksia sas pipilate ena xrono kai oti paralabate xaos!!tha perasoun 3 xronia kai to idio tha lete xoris na xete kanei tpt..

  8. AYTOI THS PAREMVASHS MALLON ZOYN SE ALLO KOSMO OI ANIKANOI OI KATASTROFEIS TOY TOPOY THELOYN NA MILANE.DEN DREPESTE DEN KOKKINIZETE VRE ANEPARKEIS POY THELETE KAI DELTIA TUPOY.<>!KAI POIOS FTAIEI VRE ANIKANOI O LOGOTHETHS POY VRHKE 7.000.000 XREOS OTAN STH 4ETIA SAS DIAXEIRISTHKATE 41.000.000 EYRW????

  9. γιατι δουλευει παρανομα ρε μεγαλε? τετοια σου εχουν πει να λες? νομιμοτατα δουλευει! οσο για το οικοπεδο λεκκα ναι να τους κανουμε πλουσιους για να εχει το σπα παρκινγκ! 1 δις δραχμες ηθελαν για να πουλησουν….

  10. 10,32 ,αυτα σου λεει ο "πεφωτισμενος " δημαρχος σου και μετα μας τα τσαμπουνας ,μαλλον , εν πληροι αγνοια σου , σε εκθετουν.
    Βαζεις τα ΦΠΑ στο κοστος των εργων ,και μας τα συμπεριλαμβανεις στις δαπανες ?
    Υπολογισες οτι τα σχεδια του ΣΠΑ αλλαξαν ,εγινε πιο μεγαλο και πιο ασφαλες ,με συνεπεια να αυξησει την δαπανη του ?
    Ανοιξε τα κολοχαρτα και δες το αρχικο σχεδιο και της μετεπειτα παραμβασεις . Εγω το γνωριζω ,φροντισε να το μαθεις και εσυ.

    Οσο για το δανειο ,εχεις δει εσυ ποτε τετοιο δανειο στον κοσμο με σχεδον ανυπαρκτο τοκο .
    Ξυπνα φιλαρακο !!ξυπνα για το καλο σου .
    Και απο την αλλη δεν σε εντυπωσιαζει ,πως αυτος και μονο αυτος ο δημαρχος ασχολειτε απο την ωρα που κοιματε ,μεχρι την ωρα που ξυπναει με δικογραφιες ?
    Για βαλε το μυαλουδακι σου λιγο να δουλεψει ,καλο θα σου κανει.
    Σταματα να ακους τους Πινοκιο ,σε απροσανατολιζουν.

  11. s-spinos:
    Εσείς οι λάτρεις του σημερινού μας δημάρχου, πείτε του να βάλει
    πρώτα κανά τούβλο στον τοίχο, και άμα το τοποθετήσει καλύτερα
    από τους προηγούμενους, Λατρέψτε Τον.
    Και τότε τους προηγούμενους, όλοι μαζί να τους στείλουμε στο
    πυρ το εξώτερον.
    Προς το παρόν "δεν έχετε το δικαίωμα δια να ομιλείτε", επειδή
    είσθε ανύπαρκτοι.

  12. 10.54 eisai ena tipota.xoris ypodomes den ginete tipota.ean mou breis enan idioti pou tha edine 200000000 eyro xoris parking h ki akoma xoris hotel mazi ela sfura mou.alla mallon den se niazei pou mpikame 500000 eyro mesa ton proto xrono.h mallon den eise apo edo giati me dika mas lefta ta kanoun ki giafto den tous niazoun.

  13. Αντι να διαμαρτυρεται ο Λογοθετης φωναζει ο Γκιωνης ?Ο Γκιωνης δεν χρεωσε το Δημο και τωρα εχει το θρασος να μιλαει?Ο Δημος χρεωθηκε επι Γκιωνη και τωρα σκανε αυτα τα χρεη και δυστυχως σκανε στα χερια του Λογοθετη γιατι λοιπον να μην κανει μηνυσεις?

  14. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ, ΕΩΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΣΠΗΛΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ.

  15. Απ ότι φαίνεται ο Δήμος είναι μόνο το Λουτράκι. Τους Αγίους Θεοδώρους τους έχετε αφήσει στο έλεος του (αντί)δημάρχου. Λογοθέτη μάζευέ τον.

  16. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ 11:45 ΘΑ ΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΗΚΟ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΛΑΣΠΗΣ ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΤΗ ΘΑ ΠΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog