Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Toν θυμάστε τον Στίβεν Σιγκάλ;;Εεε. δείτε πώς έχει γίνει

- Advertisement -

Ο πιο καλτ μαχητής υπερήρωας μετά τον Τσακ Νόρις, ο επί το ελληνικότερον Στέφανος Γλάρος (Steven Seagal) χρειάζεται σήμερα μια ισορροπημένη διατροφή και αρκετή γυμναστική. Ο Στίβεν Σιγκάλ, θρύλος των ταινιών δράσης είναι σήμερα 59 ετών και δεν χωράει να περάσει από μια πόρτα! Ο πρώτος ξένος δάσκαλος που άνοιξε σχολή Αϊκίντο στην Ιαπωνία μοιάζει σήμερα πιο αγύμναστος από ποτέ…



Ο Σιγκάλ μάλιστα εκτός από θρυλικός μαχητής και μάστερ πολεμικών τεχνών είναι και υπόδικος, αφού το 2010 μια 23χρονη του έκανε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση και τράφικινγκ. Έχει παντρευτεί 4 φορές, έχει 7 παιδιά, είναι Βουδιστής, έχει το δικό του ριάλιτι σόου με τίτλο «Steven Seagal: Lawman» και στηρίζει τα δικαιώματα των ζώων.




Μεγάλωσε στην Κρήτη και έμαθε από μικρός για το καλό λάδι. Διδάχτηκε τα μυστικά των Έλ από τον παππού του Σήφη Σηγκαλάκη και τον νονό του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, σε ηλικία 13 ετών μετακόμισε στο Θιβέτ και έγινε υπαρχηγός του Βούδα-Κούδα. Εκεί έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ταλέντων από όπου και τον ανακάλυψε ο manager Ηλίας Ψινάκης.

Έχει διακριθεί σε μάχες σε κάθε τύπο εδάφους. Οι ζούγκλες του Αμαζονίου, τα δάση του Καναδά, οι έρημοι της Αραβίας, τα υψίπεδα του Θιβέτ, η μακρινή στρούγκα του κυρ-Ηλία, έχουν γνωρίσει την ανδρεία του καθώς φρόντισε να τα ποτίσει με το αίμα των αναξίων εχθρών του. Τραίνα, αεροπλάνα, αερόστατα, κάρα, υποβρύχια, πλοία, καΐκια, ουρανοξύστες, γκαράζ… ο Στίβεν Σιγκάλ έχει βγει νικητής σε κάθε μέσο και κάθε τόπο. Τίποτα δεν σταματά τον άσσο του Αϊκίντο!!!

Είναι ο μόνος μέχρι σήμερα (και αύριο) δυτικός που έχει ανοίξει σχολή Αϊκίντο στην Ιαπωνία, με μεγάλη επιτυχία. Τους έσπασε όλους στο ξύλο. Ο Στίβεν Σιγκάλ ποτέ δεν αφήνει τα συναισθήματα του να φανερωθούν… Γι’ αυτό, διατηρεί πάντα αυτό το ολύμπιο υφος. Αλλά έχει ξεπεράσει το δάσκαλο του, καθώς έχει προσαρμόσει την τεχνική και στη φωνή του… η απαλή, αργή, βραχνή φωνή του (ίσα που καταλαβαίνεις τι θέλει να πει) αποσκοπεί στη μυστική του συνεννόηση με το Δημιουργό (δες Τσακ Νόρις) χωρίς την υποκλοπή τρίτων.

 

*e.go

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ?? ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ. Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ.ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog