ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2012


ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (LOYTRAKI THERMAL SPA)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι δημιουργήσαμε τον πρώτο δικτυακό τόπο για το υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου( Loutraki Thermal Spa). Ο σχεδιασμός έγινε με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να είναι εύκολος στη χρήση ακόμα και για τον πιο αρχάριο χρήστη του διαδικτύου.

Στόχος μας είναι η ιστοσελίδα μας, με κατατοπιστικά κείμενα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, να είναι πλήρως ενημερωτική όσον αφορά στις εγκαταστάσεις και όλα τα προσφερόμενα πακέτα του υπερσύγχρονου υδροθεραπευτηρίου Λουτρακίου.

Πρωταρχικός μας μέλημα είναι να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι το Υδροθεραπευτήριο Λουτρακίου είναι μοναδικό και βρίσκεται σε έναν υπερσύχρονο χώρο όπου προσφέρεται στους επισκέπτες μια εκπληκτική εμπειρία για αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος.Νους υγιής, εν Σώματι υγιή

Αισιοδοξούμε, με όλες τις στρατηγικές ενέργειες ανάπτυξης που διενεργούμε, να προωθήσουμε το υδροθεραπευτήριο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο το κόσμο.

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον Δικτυακό τόπο του loutraki Thermal Spa στη διεύθυνση www.loutrakispa.gr
Προσωρινά λειτουργεί σε δοκιμαστική (BETA) έκδοση. Σύντομα θα ολοκληρωθεί.

Δύο λόγια για το λογότυπο του Υδροθεραπευτηρίου.

Στο σήμα του λογότυπου Χρησιμοποιούνται χρώματα με αποχρώσεις του μπλέ λόγω του νερού που είναι το βασικό αντικείμενο της εταιρίας, της τοποθεσίας που βρίσκεται το spa διότι είναι σε μια πόλη πάνω στην θάλασσα με αναγνωρισμένη αξία. Η απόχρωση του γκρι χρώματος απεικονίζει βασικό στοιχείο του κτιρίου αλλά και την αντίθεση θάλασσα με έδαφος-γη-βουνό- κάτι που το ίδιο το μέρος δημιουργεί στον επισκέπτη.

Σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δήλωσε:
Μετά την πολύ κακή οικονομική κατάσταση που κληρονομήσαμε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή στηνΤουριστική Λουτράκι ΑΕκινούμεθα προς όλες τις κατευθύνσεις με στρατηγικές ανάπτυξης και σταθερά βήματα για να καταστήσουμε την ως τώρα ζημιογόνα επιχείρηση σε κερδοφόρα.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ