Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

“Θα γίνεις μπαμπάς!” είπε στον Jason ο έγκυος τρανσέξουαλ σύντροφός του

- Advertisement -

Ο Paul, που γεννήθηκε γυναίκα, έγινε η πρώτη αρσενική μαμά της Αγγλίας όταν γέννησε ένα κοριτσάκι.
O Jason, 24χρονος ομοφυλόφιλος, έμαθε στο δεύτερο ραντεβού ότι ο 30άρης “Paul” (δεν είναι το πραγματικό του όνομα) ήταν τρανσέξουαλ.
“Στην αρχή νόμισα πως θα μου ήταν δύσκολο γιατί ο Paul είχε γυναικείο σώμα, αλλά τώρα πιστεύω ότι το φύλο έχει περισσότερη σχέση με το πώς το αντιλαμβανόμαστε παρά με την εμφάνιση,” αναφέρει ο Jason.
Τρεις μήνες αργότερα, ο Jason μετακόμισε στο διαμέρισμα του Paul και μετά από έξι μήνες σχέσης ο Paul έμεινε έγκυος. O Paul είχε ακόμα γυναικεία όργανα αναπαραγωγής, αλλά, όπως εξηγεί ο Jason, οι μηνιαίες ενέσεις τεστοστερόνης που έπαιρνε θα έπρεπε να τον είχαν σταματήσει από το να μείνει έγκυος.
Η εξήγηση ήρθε όταν ο Paul είπε στον Jason πως η σύλληψη ήταν αποτέλεσμα του ότι παρέλειψε μία δόση λόγω ενός ταξιδιού στο εξωτερικό. Τα νέα άφησαν τον Jason σοκαρισμένο και τρομαγμένο, αφού το να γίνει πατέρας μετά από μόνο έξι μήνες σχέσης δεν ήταν στα σχέδια του.  
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο Paul σταμάτησε να παίρνει τις ενέσεις και έτσι άρχισε να θυμίζει γυναίκα όλο και περισσότερο. Είχε στήθος, κοιλίτσα και μέχρι που άρχισε να μυρίζει διαφορετικά στον Jason.

  “Ως ομοφυλόφιλος άντρας, υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι ήμουν σε μια σχέση που δεν έπρεπε να είμαι. Δεν ήθελα όμως να τον συγχύσω και γι’ αυτό συγκρατούσα τα συναισθήματά μου,” λέει ο Jason και έπειτα συμπληρώνει πως η εγκυμοσύνη άλλαξε και τον χαρακτήρα του Paul, κάνοντας τον κυκλοθυμικό και ασταθή. Όταν ήρθε το μωρό, οι άυπνες νύχτες τους επηρέασαν ακόμα περισσότερο. Η σχέση τους είχε αλλάξει ριζικά: από εκεί που έβγαιναν με τους φίλους τους και πήγαιναν ταξίδια, βρέθηκαν να μεγαλώνουν ένα μωρό. Οι καβγάδες ήταν συνεχείς.
Στην αρχή, το ζευγάρι έλεγε πως το μωρό δεν θα άλλαζε τις ζωές τους, όμως ο Jason τώρα πιστεύει ότι η μέρα που έμαθε πως ο Paul ήταν έγκυος ήταν η αρχή του τέλους για τη σχέση τους.

  Σήμερα, ο Jason βλέπει την κόρη του μόνο μια φορά το μήνα, ενώ τα διαδικαστικά της υπόθεσης τους σε σχέση με την επιμέλειά της είναι ακόμα υπό επεξεργασία. Το πιο δύσκολο πράγμα για τον Jason είναι ότι, τώρα που η μικρή άρχισε να μιλάει, όταν λέει “μπαμπά” εννοεί τον Paul, ο οποίος άρχισε ξανά να παίρνει ενέσεις τεστοστερόνης. Ο Jason είναι ο “άλλος μπαμπάς”, παρόλο που βιολογικά ήταν εκείνος που έδωσε το σπέρμα. Όπως και να έχει, ο Jason  θεωρεί ότι η οικογένειά του Paul και η δικιά του, διαφορετικές καθώς είναι, θα δώσουν στην κόρη τους μια ολοκληρωμένη ανατροφή.  
“Σίγουρα θα χρειαστεί τους πάντες γύρω της. Υπάρχει ακόμα μεγάλη προκατάληψη προς τους τρανσέξουαλ, οπότε θα υπάρξουν δυσκολίες. Θα αντιμετωπίσουμε τα πράγματα καθώς έρχονται,” λέει ο Jason.
πηγή : cosmo.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog