Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Προς την έξοδο ο Γκούτγιονσεν

- Advertisement -

Παρελθόν από την ΑΕΚ αναμένεται να αποτελέσει το καλοκαίρι (κι αν δεν αλλάξει κάτι… δραματικά) ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν…

Ο Ισλανδός βλέποντας προφανώς ότι η κατάσταση στην ΑΕΚ είναι δύσκολη, δεν επιθυμεί να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της και τον επόμενο χρόνο. Οι πληροφορίες μάλιστα τον θέλουν ήδη να διευθετηθεί όποιες υποχρεώσεις έχει στην Ελλάδα, ώστε να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι!

Το πιο βασικό, έχει να κάνει με το σχολείο όπου πηγαίνουν τα παιδιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες το Ιinternational School of Athens στο Κεφαλάρι, όπου μαθητεύουν τα παιδιά της οικογένειας Γκούντγιονσεν έχει ενημερωθεί πως δεν θα ισχύει η προκαταβολή που έχει δώσει ο Ισλανδός για 1,5 χρόνο θητείας των παιδιών του, τονίζοντας στη διεύθυνση ότι θα ισχύσουν οι πληρωμές μέχρι το καλοκαίρι!

Άλλες πληροφορίες μάλιστα, θέλουν ήδη τον Γκούντγιονσεν, ο οποίος δύο μέρες τώρα απουσιάζει από τα Σπάτα έχοντας πάρει άδεια, να έχει συμφωνήσει με ομάδα του εξωτερικού για την επόμενη σεζόν. Η ουσία είναι πως ο 34χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο, τελειώνει από την ΑΕΚ. Ίσως βέβαια να προλάβουμε να τον δούμε σε κάποιο παιχνίδι ως το τέλος της σεζόν και κυρίως αν μπει η ΑΕΚ στα πλέι οφ.

aek365.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog