Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 1-0

- Advertisement -

Π.Α.Ο ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 1-0

Έχασε Παναγιωτόπουλο.
Ντεμπούτο για Νικολόπουλο…


Την προηγούμενη εβδομάδα στο Σολωμό ήταν ο Δημήτρης Χρυσαφίδης που με μια κεφαλιά – πάσα έδωσε την ευκαιρία στον Θανάση Καλλά να χριστεί σκόρερ σε μια κρίσιμη καμπή του παιχνιδιού.


Αυτή τη φορά οι όροι αντιστράφηκαν, με τον νεαρό Καλλά να βγάζει στο 49ο λεπτό τη μπαλιά στον Χρυσαφίδη που με δυνατό διαγώνιο σουτ σημάδεψε σωστά για να  πετύχει το γκολ που έκρινε τελικά τη σημερινή αναμέτρηση με τον Παννεμεατικό.

Οι οράνιε ήταν πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους, πέτυχαν το γκολ της νίκης, θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει και άλλο τέρμα και κατάφεραν να περιορίσουν σχεδόν απόλυτα την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων τους παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν από το 28ο λεπτό με τον 15χρονο άπειρο Νικολόπουλο (ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα) κάτω από τα δοκάρια τους μετά από τον τραυματισμό και την αναγκαστική αλλαγή του Παναγιωτόπουλου.


Οι γηπεδούχοι απείλησαν για πρώτη φορά στο 2ο μόλις λεπτό όταν μετά από κόρνερ του Αντωνίου ο Χρυσαφίδης με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής ανάγκασε τον Κεμαλάι να αποκρούσει στη γωνία του και τον Τζίνη να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Στο 17ο λεπτό, ο Αποστολάκης πίεσε και κέρδισε τη μπάλα από τον Μαρίνο και από πλάγια θέση έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή αλλά το κοντινό πλασέ του Χρυσαφίδη σταμάτησε στη σωτήρια επέμβαση του Κεμαλάι.


Στο 28ο λεπτό, ο Παναγιωτόπουλος αντικαταστάθηκε από τον Νικολόπουλο αφού λίγο νωρίτερα στην προσπάθειά του να απομακρύνει μια σέντρα στα καρέ του συγκρούστηκε άσχημα με αντίπαλο, υπέστη κάταγμα στο δεξί του χέρι και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Το ημίχρονο τελείωσε με την κεφαλιά του Αντωνίου μετά το φάουλ του Αποστολάκη που βρήκε τον Κεμαλάι στη σωστή θέση και μπλόκαρε.

Οι οράνιε  μπήκαν δυνατά στην επανάληψη. Στο 49ο λεπτό άνοιξαν στο σκορ και θα μπορούσαν να σφραγίσουν τη νίκη τους τέσσερα λεπτά αργότερα.

Στο 53ο λεπτό, ο Τσατσόπουλος έβγαλε τη σέντρα, ο Μίχας βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Κεμαλάι αλλά η καρφωτή κεφαλιά του από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε πάνω από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων.

Στο 55ο λεπτό, στη μοναδική ίσως φάση που οι οράνιε κινδύνεψαν στο σημερινό παιχνίδι, ο Μαρτίνος εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια και ο Σγουρός με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 67ο λεπτό, ο Αποστολάκης ξέφυγε από πλάγια, έκανε το γύρισμα η προβολή του Χρυσαφίδη έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι αλλά στην επαναφορά ο Τσατσόπουλος μέσα από τη μικρή περιοχή πλάσαρε αδύναμα δίνοντας την ευκαιρία στον Τζίνη που είχε καλύψει την κενή εστία του να σώσει την ομάδα του απομακρύνοντας πάνω στη γραμμή.

Στο 71ο λεπτό, η πάσα του Αποστολάκη και το πλασέ-γκολ του Χρυσαφίδη ακυρώθηκε με υπόδειξη του επόπτη γραμμών ως οφσάιντ.

Στο 74ο λεπτό, ο Τσιάκος παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ όταν μετά την εκτέλεση φάουλ του Αποστολάκη στην προσπάθειά του να διώξει δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της μπάλας και την έστειλε εκατοστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κεμαλάι.

Στο 76ο λεπτό, η εξαιρετική αντεπίθεση και συνεργασία των Αποστολάκη,Γκαρμίρη και Τσατσόπουλου έφερε τον τελευταίο σε θέση βολής μέσα στην περιοχή αλλά ο Κεμαλάι μπλόκαρε.

Στο 83ο λεπτό, μετά από επικίνδυνη εκτέλεση φάουλ του Μαρτίνου, ο Σγουρός βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά η εναέρια μονομαχία του με τον Κρίκα κατέληξε σε κόρνερ.

Στο 85ο λεπτό, ο Τσουμάνης βρήκε τον Αποστολάκη μέσα στην περιοχή αλλά το διαγώνιο σουτ από πλάγια του τελευταίου πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κεμαλάι.

Πονοκέφαλο φέρνει στον κ. Νούλα  η θέση του τερματοφύλακα. Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου για τα επόμενα τρία παιχνίδια Κορδώση και τον σημερινό τραυματισμό του Παναγιωτόπουλου, ο προπονητής των οράνιε έχει στη διαθεσή πλέον τον νεαρό  τερματοφύλακα της Ακαδημίας Δημήτρη Νικολόπουλο και τον …προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστο Μπέκο. Η παράλληλη απασχόληση του τελευταίου με την Elite Academy της Άρσεναλ και οι τυχόν υποχρεώσεις του αφήνουν προς το παρόν ανοιχτό το ενδεχόμενο οι οράνιε να παραταχθούν σε κάποιο προσεχές παιχνίδι με έναν μόνο τερματοφύλακα στην αποστολή του αγώνα.

17.03.2012 at 15:00 Εισιτήρια: 200
Π.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙ  1 – 0 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
Διαιτητής: Νεοφυτιάδης
Α Κορινθίας / 25η αγωνιστική-αγώνας
Σκόρερς
Δημήτρης Χρυσαφίδης  (49)
Αρχική Ενδεκάδα ΠΑΟ Λουτράκι
Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος, Γιάννης Μίχας, Παναγιώτης Ανδρεατίδης,Κώστας Αντωνίου, Παντελής Πανταζής, Κώστας Αποστολάκης, Γρηγόρης Κρίκας, Δημήτρης Τσατσόπουλος, Θανάσης Γιαννακούλης, Θανάσης Καλλάς, Δημήτρης Χρυσαφίδης
Αναπληρωματικοί
Κώστας Γκαρμίρης, Γεράσιμος Βουτσινάς, Φάνης Τσώκος, Ηλίας Κουλουμέντας, Δημήτρης Νικολόπουλος, Στάθης Δημάκης, Γιώργος Τσουμάνης
Αλλαγές
Δημήτρης Νικολόπουλος -> Χαράλαμπος Παναγιωτόπουλος (28)
Κώστας Γκαρμίρης -> Παντελής Πανταζής (57)
Γιώργος Τσουμάνης -> Δημήτρης Τσατσόπουλος (84)
Κίτρινες Κάρτες
Παντελής Πανταζής (22)
Κώστας Γκαρμίρης (89)
Αρχική Ενδεκάδα Παννεμεατικός
Κεμαλάι, Τσιάκος, Σγουρός, Μαρίνος, Δουβής, Τζίνης, Μαρτίνος, Κωστούρος, Μπασιώτης, Σεφαράι, Κογκίνης
Αναπληρωματικοί
Πολύβος, Χουσελάς, Αθανασόπουλος, Μπεξής, Καρνασιώτης, Ρογκάκης
Αλλαγές
30 Κογκίνης – Πολύβος
77 Κωστούρος – Χουσελάς
85 Πολύβος – Μπεξής
Κίτρινες Κάρτες
25 Τζίνης
47 Μαρτίνος
82 Μπασιώτης
92 Δουβής

πηγή : www.aoloutraki.gr
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog