Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απίστευτο: Τηλε-μεταφέρουν λαθρομετανάστες!

- Advertisement -

Σε οριστική λύση φαίνεται να καταλήγει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που άρχισε ήδη να «προωθεί» τους παράνομους μετανάστες στο έτος 2040, ελπίζοντας ότι οι κυβερνήσεις τότε θα λύσουν το πρόβλημα κατόπιν συνεννόησης με τις περιφέρειες..

Η πρώτη «χρονομηχανή ψυχών» σε δράση προκειμένου να λύσει το πρόβλημα των καταλυμάτων που αποτελούν «υγειονομικές βόμβες». Η ανακούφιση του κέντρου από τα τηλεοπτικά κλισέ προβλέπεται άμεση

Σε μια λύση που αφήνει ικανοποιημένα όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, κατέληξαν τελικά οι αρμόδιες αρχές σχετικά με το μόνιμο πρόβλημα των λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Προκειμένου να σταματήσουν οι συζητήσεις που μόνο εκλογική ζημιά προκαλούσαν δυσαρεστώντας  τους ψηφοφόρους και να συγκεντρωθούν όλοι απερίσπαστοι στον προεκλογικό αγώνα, επέλεξαν κάτι ριζοσπαστικό και ταυτόχρονα ιδιοφυές: Να τους μεταφέρουν 28 χρόνια μετά, στο μέλλον.

Έτσι, τα σημεία εισόδου των λαθρομεταναστών στα σύνορα και στα νησιά, μπορούν πλέον να παραμείνουν αφύλακτα, εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά οργανωμένα κέντρα «χρονοδιακίνησης» εξοπλισμένα με ειδικές χρονομηχανές που θα τους επαναπροωθούν στο μέλλον, προκειμένου να ασχοληθούν μαζί τους κάποιοι άλλοι που θα είναι τότε στην κυβέρνηση.

Κατά την τελετή εγκαινίων ενός τέτοιου κέντρου (φωτό), ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε στο αδιέξοδο των συνομιλιών για μια οριστική λύση: Κατ’ αρχάς, κανείς δεν ήθελε τα κέντρα φιλοξενίας στην περιοχή του. Στη συνέχεια έπεσε στο τραπέζι η ιδέα να κατασκευαστεί ένα βαθυσκάφος που θα φιλοξενούσε τους μετανάστες και θα περιφερόταν αιωνίως στον βυθό του Αιγαίου, αλλά αντέδρασαν τόσο οι οργανώσεις για την προστασία της θαλάσσιας ζωής όσο και ανθρωπιστικές οργανώσεις. Παρόμοια αντίδραση υπήρξε και στην εναλλακτική λύση ενός Ζέπελιν φιλοξενίας που θα πετούσε για πάντα στον ουρανό.

«Είναι σίγουρο ότι μέσα σε 30 χρόνια, οι συνθήκες θα έχουν αλλάξει και θα έχει βρεθεί καλύτερος τρόπος ανθρωπιστικής διαχείρισης μεταναστών» κατέληξε ο υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης, για να συμπληρώσει: «Εξάλλου δεν είμαστε σίγουροι ότι οι μετανάστες δεν έρχονται σε εμάς από μια άλλη εποχή, έχοντας ήδη ταξιδέψει μια φορά μέσα στο χρόνο. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, αυτούς που βρίσκονται τώρα εδώ να μας τους έχουν επιστρέψει πίσω με μια χρονομηχανή από το 2040, οπότε εμείς απλώς τους επαναπροωθούμε, χωρίς να παραβιάζουμε καμμία συνθήκη.

protagon.gr/moufanet
Νίκος Ζαχαριάδης

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog