Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γιώργος Μπάκος: Αν ενοχλώ, ας με διώξουν

- Advertisement -

Δεν είναι λίγες οι φορές που από τα σχόλιά σας στο loutrakiblog, έχει βγει κάποια είδηση. Δείτε τι απάντησε πριν από λίγο, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Λουτρακίου – Περαχώρας, Γιώργος Μπάκος, σε απάντησή του σε σχόλιο αναγνώστη…

Συμφωνώ με όσα θεωρώ ότι είναι σωστά και βασισμένα στο πρόγραμμα που μας επέλεξαν οι δημότες ή έχει βάσει λόγω της αντίληψης μου…

Δεν συμφωνώ με όσα έχουν να κάνουν με την Λουτράκι ΑΕ (και επίτρεψε μου να έχω λίγο εμπειρία σε αυτό), με τα δρώμενα στο τουρισμό και με την υποκριτική στάση ορισμένων. Και δεν συμφωνώ με την αγνωσία, τις λάθος αποφάσεις και όταν προσπαθούν να μας βγάλουν τρελούς. Και εν πάσει περιπτώσει, άλλοι επέλεξαν με ποιόν θέλουν να συνεργαστούν (μυστικοσύμβουλοι και μαθητευόμενοι μάγοι ή άσχετοι σε θέση απόφασης για τουρισμό, αθλητισμό και πολιτισμό).

Δεύτερον, δεν είναι ούτε επιλογή σου, ούτε επιλογή μου να σηκωθώ να φύγω. Κάποια 350 άτομα συνδημότες με επέλεξαν να τους εκπροσωπώ και το αποδέχτηκα. Και είμαι εκεί γιατί θεωρώ ότι το έκαναν γιατί πιστεύουν ότι μπορώ να προσφέρω με τη γνώση, τις ικανότητες, τις δυνατότητες, την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την διάθεση μου. Και θα είμαι εκεί για το καλό των δημοτών, αρωγός των σωστών προσπαθειών ή απέναντι από αυτούς που δεν κοιτούν το καλό του τόπου αλλά της πάρτης τους, ή κάνουν λάθη γιατί είναι ή ανίκανοι ή ασχετοι ή δεν τους βγαίνει.

Και στο τέλος της ημέρας, αφού κατά το σκεπτικό σου ενοχλώ, ας με διώξουν αυτοί.

Σχόλιο για την ανάρτηση (δείτε εδώ)

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε ρε γλέντια μετά αν βρούν τα κότσια ποτέ. Και γνωστοί πανελληνίως θα γίνουν κάποιοι και μπορεί να βγούν και άπλυτα στη φόρα.

  2. θα φυγει ο Μπακος και θα χασει η βενετια βελονι ελεος ρε παιδια ο κοσμος χανεται και το πιπι χτενιζεται υπαρχουν πολυ σοβαρα προβληματα στην κοινωνια ας ασχοληθουμε με αυτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog