Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Χαμός στην ΕΡΤ με Μπεγλίτη

- Advertisement -

Επεισοδιακή ήταν η εμφάνιση του Πάνου Μπεγλίτη στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, “Πρωινή ενημέρωση”…

Ο πρώην υπουργός Άμυνας κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος της εκπομπής «Πρωινή ενημέρωση» δέχτηκε φραστική επίθεση από υπάλληλο της δημόσιας τηλεόρασης. Ο υπάλληλος που μπήκε στο στούντιο κατηγόρησε τον Μπεγλίτη ότι λέει ψέμματα στον ελληνικό λαό. Τα πνεύματα ηρέμησαν όταν διεκόπη το διάλειμμα αλλά… κανείς δεν ξέχασε τίποτα.

Ο βουλευτής φανερά ενόχλημενος, αν και συνέχισε τη συνέντευξη, περίμενε μέχρι να φτάσει στο χώρο του μακιγιάζ για να ξεσπάσει. Και η αλήθεια – σύμφωνα όσα διαβάζουμε στο diktionews.gr, είναι ότι ξέσπασε πολύ αφού επιτέθηκε με τη σειρά του σε όλους τους υπαλλήλους της δημόσιας τηλεόρασης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «θέλετε και εξαίρεση από το ενιαίο μισθολόγιο με τέτοιες συμπεριφορές»…

Το επεισόδιο συνεχίζεται καθώς διατάχθηκε ΕΔΕ για τον αγανακτισμένο υπάλληλο προς… τιμήν του θιγόμενου Πάνου Μπεγλίτη.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. φαίνεται πως ο Παναής είχε πάει σαν αφέντης στο κτήμα του, κι όταν ο υποτακτικός αντιμίλησε, άστραψε και βρόντησε και αμέσως να τον καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
    του Παναή οι ψευτιές όμως είναι πολιτική ευθύνη και δεν διώκονται.
    να χαρώ δικαιοσύνη!!!
    ρε ουστ ξεφτίλες.

  2. Ο κος Μπεγλιτης μέσα σε λίγα χρόνια απέκτησε υπεροψία και εγωισμό , καβαλησε το καλάμι και έχει ύφος χιλίων καρδιναλιων.Νομίζει ότι ειναι κάτι αλλα να ξέρει πως ειναι ενα τίποτα.Βλέπω έναν άνθρωπο άκρως μνημονιακο , υποδουλο του συστήματος που εγλυφε το ΓΑΠ μέχρι τελευταίας ώρας . Τα έχω με τον εαυτό μου που τον τιμησα όπως και χιλιάδες άλλοι κορινθιοι με την ψήφο μου, δεν πειράζει όμως ο λαός τώρα ξύπνησε .
    Τιμωριστε όλους τους προδότες !!!

  3. Ο υπάλληλος γιατί ακριβώς διώκεται; Γιατί τόλμησε και είπε την άποψή του και μάλιστα με κλειστή την κάμερα;; Τέτοια ανηθικότητα πια; Το καταλαβαίνεις Μπεγλίτη ότι με τη συμπεριφορά σου εκτρέπεσαι σε χουντοφασαιστικές μεθόδους φίμωσης της ελευθερίας του λόγου; Οι οποίες θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές που θέλουμε να ξεχάσουμε;΄
    Ρε δε ντρέπεσαι για μια καρέκλα να ξεφτιλίζεις τη δημοκρατία και τους συμπολίτες σου;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog