Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Ενισχύστε για να τυπώσουμε ψηφοδέλτια!

- Advertisement -

Δυναμικά στις ερχόμενες εκλογές δηλώνει ότι διεκδικεί την ψήφο των πολιτών το Κόμμα των Πειρατών Ελλάδας, αλλά καθώς δεν διαθέτει πόρους και μέσα κόμματος, με ανακοίνωσή του  ζητά τη  βοήθεια όλων  «έτσι ώστε να παραμείνει οικονομικά ανεξάρτητο, μιας και δεν παίρνει κρατική χρηματοδότηση και δεν έχει κανένα “συγκρότημα” ή “κατασκευαστική” για… “αιμοδότη”…

Εδώ και λίγες ημέρες, δέχεται δωρεές από φυσικά και μόνο πρόσωπα, μέχρι του ποσού των 600 ευρώ στον παρακάτω λογαριασμό:

EUROBANK: 0026.0025.45.0201553382
με ΙΒΑΝ GR3902600250000450201553382

Με την εισφορά σας μπορείτε να δώσετε το…όνομά σας ή τα αρχικά σας. Τα στοιχεία θα αναρτώνται στο διαδίκτυο.
Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ για την εκτύπωση των ψηφοδελτίων και την παρουσία των Πειρατών σε όσο το δυνατόν περισσότερες εκλογικές περιφέρειες.

Δύσκολες εποχές για οικονομικές ενισχύσεις από πολίτες που μαστίζονται από τα μέτρα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, αλλά τουλάχιστον αυτά τα λεφτά, πιάνουν τόπο!»

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οντως η οποια χρηματικη βοηθεια προς τους Πειρατες πιανει τοπο. Ειναι πολυ δυσκολοι οι καιροι για ολους αλλα μια προσπαθεια να βοηθησουμε τους Πειρατεςμ αξιζει το κοπο.

  2. Σωστός ο 12:18! Γιατί να μην βοηθήσουμε; Τους είδαμε και τους άλλους. Όχι ότι αυτοί είναι η λύση αλλά είναι ρομαντικό να ξεκινάει ένα κόμμα ζητώντας μας βοήθεια. Μακάρι σε λίγα χρόνια τη βοήθειά μας να τη ζητάνε ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΛΑΟΣ. Και τότε είναι που θα σπάσουμε πλάκα!

  3. Αυτοι δεν ειναι που θελουν να κυκλοφορουν ολα ελευθερα;μουσικη,ταινιες,βιβλια,τα παντα;Και μαλιστα οταν κανενας παραγωγος κατεβασει απο το διαδυκτιο το εργο του λογω πνευματικων δικαιωματων,τον βριζουν και τον λενε φασιστα.Συγχαρητηρια,συνεχιστε ετσι,γι αυτο δε βγαινει πλεον αξιολογο εργο,ποιος ο λογος αν δε κερδισουν κατι οι δημιουργοι του.Νικος

  4. ποιοι πειρατες και μαυρα αλογα οι ανθρωποι ενα τιποτα ειναι.ποιες ειναι οι θεσεις τους και ποιο το προγραμμα τους?γιατι στο σαιτ που εχουν γραφουν γενικα και αοριστα.

  5. Οι πειρατες βασιζονται σε συγκεκριμενες αρχες: διαφανεια στη δημοσια ζωη, προστασια προσωπικων δεδομενων, ελευθερια εκφρασης και διακινησης ιδεων και ψηφιακων δεδομενων, μεγαλυτερη συμμετοχη για πραγματικη δημοκρατια, ηλεκτρονικη διακυβερνηση και μειωση της γραφειοκρατιας κλπ. Σιγουρα μπορει να μην εχουν ολοκληρωμενες θεσεις για καποια ζητηματα, αλλα υπαρχει μολις 2 μηνες, αποτελειται κυριως απο νεους ανθρωπους και καλει τον κοσμο να συμμετεχει καθημερινα στα κοινα (μαζι μας η οχι) για να αποφασιζουμε εμεις για το μελλον μας

  6. Ανώνυμε, 18 Απριλίου 2012 11:15 π.μ.

    Θέσεις έχουμε για αρκετά θέματα. Πρόγραμμα δεν έχουμε ακόμα, καθώς δεν θα κυβερνήσουμε αύριο.

    Θέλεις δηλαδή να σου δοθεί ευαγγέλιο με όλα τα θέματα για να ψηφίσεις; Δεν σου αρέσει η συμμετοχή; Θες να είσαι ακόλουθος και όχι συμμέτοχος; Κανένα πρόβλημα. http://www.nd.gr ή http://www.pasok.gr ή http://www.kke.gr ή http://www.syriza.gr ή… πάρε και διάλεξε.

    Αν τώρα θέλεις αν συμμετέχεις και να έχεις ΛΟΓΟ στο τι θα γίνει έλα στο http://www.pirateparty.gr/forum. Σε προσκαλώ…

  7. Ο Ανώνυμος 8.12 δεν έχει διαβάσει τις θέσεις των Πειρατών για το copyright.
    Θέλουν περιορισμό του στα 20 χρόνια, και να μην καταπατώνται οι Συνταγματικές μας ελευθερίες με την πρόφαση του copyright.
    Οι μισοί Πειρατές παγκοσμίως είναι δημιουργοί,συγγραφείς,φωτογράφοι,μουσικοί αλλά επιλέγουν τις άδειες creative commons για τα έργα τους.

  8. Αφήνω ένα μικρό ερωτηματικό για το πρόγραμμα που λέει ο φίλος Βασίλης Περαντζάκης. Αν μπείτε βουλή παιδιά τι θα γίνει; Θα ψάχνετε εκείνη την ώρα; Θα ήθελα να μου εξηγήσετε αν έχω άδικο ή δίκιο αν δεν σας είναι κόπος. Φιλικά, Νίκος Δελλής

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog