Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Πανέμορφες γυναίκες που κάποτε ήταν… άντρες!

- Advertisement -

Νιώθουν γυναίκες, αλλά έχουν γεννηθεί άντρες. Αν δεν γνωρίζαμε την αλήθεια, πως οι πανέμορφες γυναίκες στις φωτογραφίες που ακολουθούν γεννήθηκαν άντρες, τότε δύσκολα θα το μαντεύαμε…

Andrej Pejic

Το μοντέλο από την Αυστραλία Andrej Pejic φημίζεται για την ικανότητα του να διαφημίζει τόσο αντρικά όσο και γυναικεία ρούχα.

Τον Ιανουάριο του 2011 στις επιδείξεις μόδας του Παρισιού περπάτησε στις πασαρέλες σε επιδείξεις για τον Jean-Paul Gaultier, καθώς και τα αντρικά σόου για τον Marc Jacobs.

Lea T

Η Βραζιλιάνα Lea T. ήταν κάποτε… Leandro Cerezo. Αυτό όμως δεν τη σταμάτησε από το να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο διάσημα τρανσέξουαλ μοντέλα στη βιομηχανία της μόδας. O οίκος μόδας Givenchy είχε αποκαλέσει την Lea μούσα του.

Claudia Charriez

Είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι η Claudia Charriez είχε γεννηθεί άντρας. Κι όμως, έγινε μοντέλο διεθνούς φήμης κερδίζοντας μάλιστα στο διαγωνισμό “Tο επόμενο Τρανσέξουαλ μοντέλο της Αμερικής”.

Florencia De La V

Η Florencia De La V από την Αργεντινή είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες τρανσέξουαλ ηθοποιούς στην χώρα της. Έχει εμφανιστεί σε σαπουνόπερες, έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις σε περιοδικά, ενώ στο παρελθόν ήταν και η ίδια εκδότρια περιοδικού. Σήμερα, είναι παντρεμένη με άντρα και έχει αποκτήσει δύο παιδιά ως ανάδοχη μητέρα.

Sirapassorn Atthayakorn

Η Sirapassorn Atthayakorn από την Ταϊλάνδη στέφθηκε “Μις Κόσμος” σε διαγωνισμό ομορφιάς του 2011.

Chamila Asanka

Κατάγεται από τη Σρι Λάνκα και από πολλούς θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα (και πολλά υποσχόμενα) μοντέλα της μόδας! Ο λόγος για την Chamila Asanka που συμμετείχε κι εκείνη σε διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς το 2011.

Isis King

Είναι η πρωτοπόρος, αφού υπήρξε η πρώτη τρανσέξουαλ που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό “Αμερική έχεις Ταλέντο”, κάνοντας το όνειρό της πραγματικότα. Είναι από τα επιτυχημένα μοντέλα, ενώ πλέον λανσάρει και τη δική της σειρά ρούχων.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog