Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στην Κρήτη θα στεφανωθεί η Άνιστον!

- Advertisement -

Έχοντας ταλαιπωρηθεί αρκετά στα προσωπικά της, η 43χρονη σταρ έδειχνε να βρήκε το λιμάνι της στο πρόσωπο του συναδέλφου της Τζάστιν Θερού (Justin Theroux)…

Μάλιστα το ζευγάρι άρχισε να εμφανίζεται διαρκώς δημόσια μαζί, ενώ μέχρι και ο μπαμπάς της Τζεν έδωσε την έγκρισή του για τον γαμπρό.

Για την Ελούντα, λέγεται ότι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού, όπου σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι. Για να δούμε...

Για την Ελούντα, λέγεται ότι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους η Τζένιφερ Άνιστον και ο Τζάστιν Θερού, όπου σκοπεύουν να παντρευτούν το καλοκαίρι. Για να δούμε…

Όλοι μιλούσαν για τον γάμο τους που η Άνιστον ξεκαθάρισε ότι θα γίνει μέσα στο 2012 και ξαφνικά, από το πουθενά, ακούσαμε ότι ο Θερού πιέζεται πολύ από την καλή του και μην αντέχοντας άλλο, θέλει να την… κάνει.

Τώρα, η ιστορία έρχεται με άλλο κεφάλαιο καθώς οι φήμες θέλουν την Τζένιφερ, να έχει ήδη βρει μέρος για τον γάμο της και να έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες.

Έχοντας εκφράσει και παλιότερα τη διάθεσή της να παντρευτεί στην πατρίδας της, την Ελλάδα, η Τζεν φέρεται να έχει επισκεφτεί τη χώρα μας πρόσφατα και να έχει διαλέξει ως το ιδανικό μέρος, μεγάλο ξενοδοχείο στην Ελούντα της Κρήτης.

Η πληροφορία προέρχεται από το δίκτυο TMZ, στο δημοσίευμα του οποίου τονίζεται ότι το όλο πακέτο της διοργάνωσης υπολογίζεται να κοστίσει περίπου $2.300, ενώ την ίδια στιγμή, πηγές του εν λόγω ξενοδοχείου αναφέρουν ότι “η σταρ δεν έχει πάρει ακόμη οριστική απόφαση καθώς μιλά και με ξενοδοχεία στην άλλη μεριά του νησιού”.

Κατά τα άλλα, αυτή η εβδομάδα δεν ξεκίνησε πολύ καλά για την Άνιστον, η οποία αποκεφάλισε… άγαλμα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

*womenonly

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog