Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γ. Μπεχράκης: “Όσοι έχουν μπει λαθραία, θα γυρίσουν στη χώρα τους”

- Advertisement -

Ο υποψήφιος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Νομού Κορινθίας, Γιάννης Μπεχράκης, συναντήθηκε σήμερα Σάββατο 28 Απριλίου, με στελέχη και φίλους του κινήματος στην πόλη της Κορίνθου με σκοπό να συζητηθούν προβλήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή του νομού…

Ο Γιάννης Μπεχράκης επικεντρώθηκε στο μεταναστευτικό και παρουσίασε τις προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Τάχθηκε κατά της δημιουργίας Κέντρων Κράτησης παρανόμων μεταναστών, τονίζοντας ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι αποθήκη ανθρώπων, ενώ πρόσθεσε, ότι για να δοθεί λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, θα πρέπει να καταγγελθούν οι συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο 2.  Τόνισε δε, ότι κρίνεται απαραίτητη η δημιουργία υποδομών ελέγχου περασμάτων (χερσαίων και θαλασσίων) και η συνεργασία μικτών κλιμακίων Ενόπλων Δυνάμεων και Αστυνομίας – Λιμενικού.

Σε ερώτηση φίλου του κινήματος για τους μετανάστες που βρίσκονται στο νομό, ο Γιάννης Μπεχράκης, απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με όσους βρίσκονται νόμιμα και εργάζονται, βοηθώντας από την πλευρά τους στην ανάπτυξη της περιοχής. Οι υπόλοιποι, όμως, που έχουν μπει λαθραία θα γυρίσουν πίσω στη χώρα τους».

Από το γραφείο Τύπου

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν θέλεις όντως να γίνει μια πολιτική συζήτηση έστω και από το blog αυτό άνοιξε το πρόγραμμα των ανεξάρτητων Ελλήνων, μάθε το πως και το γιατί και αν διαφωνείς ξαναμιλάμε. Στο χωριό μου λένε πρώτα μαθαίνω και μετά διαφωνώ. Μάθε λοιπόν και έλα να συζητήσουμε τις διαφωνίες σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog