Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ποια ταλέντα θα δουμε σήμερα στο ”Ελλάδα έχεις ταλέντο”;

- Advertisement -

Το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” μας φέρνει νέα, μοναδικά και εντυπωσιακά ταλέντα…
Γνωρίστε τα, θαυμάστε τα και δώστε ραντεβού μαζί τους στους τηλεοπτικούς σας δέκτες την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 21:00 στον ΑΝΤ1!
ΣΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ- ΤΡΑΓΟΥΔΙ
Είναι 20 ετών και είναι ομογενής από τη Γερμανία. Ασχολείται με τη μουσική εδώ και 5 χρόνια, ερμηνεύει δικά του τραγούδια και γραφεί στίχους. Στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” θα τραγουδήσει rap. Για να δούμε, ο ρυθμός του θα μας ξεσηκώσει;

BELADES – ΧΟΡΟΣ…

Οι Μπελάδες αποτελούνται από 13 άτομα και οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 9 έως 35 ετών! Ξεκίνησαν τον χορό ερασιτεχνικά από το 2000, ενώ από το 2003 αφοσιώθηκαν στο hip-hop και break dance μαζί με ενόργανη και ακροβατική.

ΠΑΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΤΑΧΥΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΟΣ
Ο Παύλος είναι 40 ετών, έρχεται από τη Λεμεσό και δουλεύει ως κωμικός ταχυδακτυλουργός σχεδόν 17 χρόνια. Πιστεύει πως με τα τρικ του θα φτάσει στον τελικό… “δια μαγείας”!

ΝΙΚΟΣ & ΒΑΛΙΑ – ΧΟΡΟΣ
Ο Νίκος είναι 13 χρονών, η Βάλια 11 και είναι χορευτικό ζευγάρι εδώ και 7 χρόνια. Το performance τους στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” αποτελείται από τρεις χορούς σε συνδυασμό. Δήλωσαν συμμετοχή για να δείξουν στον κόσμο τι εστί χορός!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ & ΜΥΡΙΑ – ΑΚΡΟΒΑΤΙΚΑ – ΧΟΡΟΣ
Ο Constantin έχει δουλέψει ακροβάτης σε τσίρκο. Παράλληλα με τα ακροβατικά και το fire show είναι δάσκαλος του break dance και εργάζεται σε σχολή στην Κύπρο. Η Μύρια είναι μαθήτρια στην ίδια σχολή. Στόχος τους είναι μέσα από τον διαγωνισμό να παρουσιάσουν ένα υψηλό επίπεδο χορού.

Η Ελλάδα έχει ταλέντο κι αυτή την Κυριακή 29 Απριλίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1!

*tvnea
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog