Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παραδόθηκε στην Ελλάδα ο ”αγαπούλας”(video)

- Advertisement -

Στα χέρια των ελληνικών Αρχών βρίσκεται ο Μάκης Ψωμιάδης. Ο πρώην ιδιοκτήτης της Καβάλας και άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΚ παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία από τις Αρχές της ΠΓΔΜ και αυτήν την ώρα κατευθύνεται προς την Αθήνα έτσι ώστε να μεταβεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση για να απολογηθεί στον ανακριτή…

Η παράδοση του Μάκη Ψωμιάδη έγινε λίγο μετά τις 14.00, όταν κλιμάκιο της Ιντερπόλ στην ΠΓΔΜ τον παρέδωσε σε αντίστοιχο ελληνικό, στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι ένας από τους βασικούς κατηγορούμενους στην υπόθεση των στημένων ποδοσφαιρικών αγώνων.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Υπενθυμίζεται ότι ο Μάκης Ψωμιάδης, στις 9 Νοεμβρίου 2011, συνελήφθη από την Αστυνομία της ΠΓΔΜ, ενώ βρισκόταν σε καφετέρια κοντά στο κέντρο των Σκοπίων. Στη συνέχεια, ο ανακριτής του Πρωτοδικείου των Σκοπίων είχε διατάξει την προφυλάκισή του.

Από τότε εκκρεμούσε η έκδοση του πρώην μεγαλοπαράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ όλο αυτό το διάστημα οι αρμόδιες αρχές της ΠΓΔΜ προέβαλαν γραφειοκρατικά προβλήματα, τα οποία, όμως, τελικά ύστερα από διάβημα του υπουργού Δικαιοσύνης, Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, το αίτημα έγινε δεκτό.

Η επιστροφή Ψωμιάδη στην Ελλάδα δημιουργεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς αναμένεται να καταθέσει άμεσα στην ελληνική δικαιοσύνη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog