Πιθανότατα είναι από τις ελάχιστες γυναίκες για την οποία ξέρουμε πάρα πολλά, όχι όμως όλα. Καιρός να πλουτίσετε τις γνώσεις σας…

1. Πριν παντρευτεί με τον Γιάννη Λάτσιο και μετακομίσει στα Βόρεια προάστια, έμενε σε ένα διαμέρισμα στο Ελληνικό, λίγα μέτρα μακριά από το καλοκαιρινό κέντρο Romeo. Μάλιστα αντί για όνομα η οδός της, είχε ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου.

2. Στην ίδια πολυκατοικία, τον ακριβώς επάνω όροφο νοίκιασε για το καλοκαίρι του 2000, η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά.

3. Η κρεβατοκάμαρά της ήταν η αποθέωση του ροζ. Όλα ροζ, μοκέτα, κουρτίνες, πάπλωμα και μαξιλάρια, απλά σε διαφορετικές αποχρώσεις.

4. Πριν γεννηθεί ο γιός της Άγγελος, στο καμαρίνι της, στα studio του Ant-1 στο Μαρούσι, είχε παντού αφίσες της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Τώρα πλέον έχει μερικά από τα αγαπημένα της εξώφυλλα σε περιοδικά.

5. Το πρώτο της εξώφυλλο σαν άγνωστο μοντέλο, το έκανε στα 19 της στο περιοδικό “Τέταρτο”. Το όνομά της δεν υπάρχει στο εξώφυλλο.

6. Μπορεί να έχει τη φήμη της “σφικτοχέρας”, αλλά όταν μια πρώην της συνεργάτης βρέθηκε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, η Ελένη πήγε σπίτι της, πήρε κρυφά τους απλήρωτους λογαριασμούς που ήταν με μαγνήτες στο ψυγείο και τους πλήρωσε.

7. Η πρώτη της συνάντηση με την Νατάσσα Παζαίτη (πριν γίνει ακόμη κυρία Καραμανλή) έγινε σε ένα club στο Πόρτο Ράφτη ανάμεσα σε πολλά σφηνάκια.

8. Πριν η Ελένη και ο Γιάννης Λάτσιος επισημοποιήσουν την σχέση τους, μεταξύ τους υπήρχε μεγάλη κόντρα, όπως και ενδιάμεσες σχέσεις.

9. Στα τέλη της δεκαετίας του 80 σύχναζε σε ένα μικρό club στο Μαρούσι που λεγόταν “Rusty nail”.

10. Έχει εντυπωσιακά εξαιρετικές γνώσεις στην Αστρολογία και παλιότερα πριν προσλάβει νέους συνεργάτες στην εκπομπή της, ρωτούσε πάντα ζώδιο και ωροσκόπο.

queen.gr