Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φωνές οι ψίθυροι περί επανένωσης της δεξιάς πολυκατοικίας

- Advertisement -

Ζυμώσεων συνέχεια στη Νέα Δημοκρατία μετά την αποτυχία των εκλογών και ενώ η ηγετική ομάδα παραμένει μουδιασμένη από το αποτέλεσμα…

 Μετά τις τοποθετήσεις Σπηλιωτόπουλου και Κακλαμάνη αλλά και την σκληρή κριτική του Ευάγγελου Αντώναρου αρχίζουν να ακούγωνται ακόμη πιο δυνατά φωνές από το κόμμα που επαναφέρουν την επανένωση της δεξιάς πολυκατοικίας.

 Στη Νέα Δημοκρατία θεωρούν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο εκλογών μέσα στον Ιούνιο και προκειμένου να προλάβουν τα χειρότερα, που σίγουρα θα έρθουν, θα πρέπει να  γίνει μία προσπάθεια προσέγγισης της Ντόρας Μπακογιάννη, του Γιώργου Καρατζαφέρη, του Στέφανου Μάνου αλλά και στελεχών του κόμματος Δημιουργία Ξανά.

 Το όνομα του Κώστα Καραμανλή που παραμένει αγαπητός σε όλους τους ψηφοφόρους του κόμματος ακούγεται επίσης έντονα αλλά ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται να μην επιθυμεί να αποτελέσει παράγοντα που παίξει ρόλο στις εξελίξεις,

 Διαφορετικά είναι τα πράγματα με τον Πάνο Καμμένο ο οποίος έχει καταφερθεί με βαρύτατες εκφράσεις εναντίον της ηγετικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

 Σε κάθε περίπτωση η  απόφαση βρίσκεται στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά ο οποίος θα πρέπει να κινηθεί άμεσα στην περίπτωση που αποφασίσει να ”σφήσει με σφουγγάρι” το παρελθόν.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog