Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Όταν κάποιοι δημοσιογράφοι σηκώνονταν σούζα στον Παπανδρέου..(video)

- Advertisement -

Ακούστηκαν πάρα πολλά για την απαράδεκτη διαταγή ενός Χρυσαυγίτη να σηκωθούν όρθιοι οι δημοσιογράφοι εις ένδειξη σεβασμού στον αρχηγό τους.
Ας δούμε όμως τι γινόταν με κάποιους άλλους δημοσιογράφους όταν ήταν ο Τζέφρυ πρωθυπουργός Σούζα και γλύψιμο…

 tromaktiko.gr

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. μπράβο ρε ΜiFi…κανόνισε όποτε θέλεις να πάρουμε μια συνέντευξη από κανέναν δικό τους,να μπουν με τίποτα φουσκωτούς,και να ουρλιάζουν "ΕΓΕΡΘΗΤΩ",να δω ποιός θα σηκωθεί…δεν έχω δει πουθενά αρχηγό κόμματος να μπαίνει με φουσκωτούς για να κάνει δηλώσεις…

  2. Η σύγκριση είναι άσχετη και επικίνδυνη mifi. Η διαφορά με τον κάθε ΓΑΠ είναι ότι εξακολουθείς και έχεις προσωπική βούληση και αν δεν γουστάρεις δεν σηκώνεσαι. Με τον Μιχαλολιάκο πάει περίπατο η ελευθερία και η ελεύθερη βούληση. Αν δεν σηκωθείς θα τις φας. Σταματήστε να μπερδεύεται τη βούρτσα με τη @@@@@@. Έχετε πάει στρατό όλοι σας. Θα έπρεπε να καταλαβαίνετε περισσότερα.

  3. Ανώνυμος είπε… Best Blogger Tips [Reply To This Comment]

    "Η σύγκριση είναι άσχετη και επικίνδυνη mifi. Η διαφορά με τον κάθε ΓΑΠ είναι ότι εξακολουθείς και έχεις προσωπική βούληση και αν δεν γουστάρεις δεν σηκώνεσαι. Με τον Μιχαλολιάκο πάει περίπατο η ελευθερία και η ελεύθερη βούληση. Αν δεν σηκωθείς θα τις φας. Σταματήστε να μπερδεύεται τη βούρτσα με τη @@@@@@. Έχετε πάει στρατό όλοι σας. Θα έπρεπε να καταλαβαίνετε περισσότερα.
    9 Μαΐου 2012 9:46 π.μ. "

    Σε έτσουξε βλέπω που ψηφίστηκε τόσο πολύ η Χ.Α ? Πες μου όμως φίλτατε , πώς αλλιώς θα λάμβαναν το μήνυμα των εκλογών ΝΔ,ΠΑΣΟΚ,ΛΑΟΣ,Μπακογιάννη κλπ , πως ο κόσμος πλέον ξύπνησε και δεν τους κάνει πλέον κανείς κουμάντο? Και όσον αφορά το θέμα προσωπικής βούλησης , κυκλοφορεί στο ίντερνετ ένα βιντεάκι με την ομιλία του Σαμαρά και σου στέλνω λινκ , μπας και ξεστραβωθείς λιγάκι :

    http://www.youtube.com/watch?v=_zFTIqMpqxs&feature=related

  4. 11:00, χαίρομαι που αναγνωρίζεις ότι το ποσοστό της ΧΑ είναι προιόν ψήφου διαμαρτυρίας απέναντι στα άλλα κόμματα και όχι θέμα ιδεολογίας. Συνεχίζω να ελπίζω, συνεχίζω να πιστεύω ότι το πραγματικό ποσοστό των νεοναζιστών στην Ελλάδα δεν ξεπερνάει το 1%.
    Για τα υπόλοιπα να απευθυνσείς σε κανένα πιτσιρικά. Αυτοί ίσως να μην ξέρουν ακόμη ότι το μίσος ,η βία και η κτηνωδία με όποιο ψευτο-ιδελογικό μανδύα και να τα ντύσεις, ανθρώπινη αξία δεν πρόκειται να αποκτήσουν ΠΟΤΕ.

  5. Αν είδες το βιντεάκι και αποφεύγεις να απαντήσεις , δύο μπορεί να είναι οι λόγοι φίλε μου :

    – Είσαι με τον Αντωνάκη (οπότε φοράς σίγουρα παρωπίδες)
    – Είσαι τυφλός και βάζεις άλλους να γράφουνε για εσένα , οπότε δεν τις χρειάζεσαι έτσι κι αλλίως.

    Για πολιτικός πάντως κάνεις άνετα.

    Cheers

  6. Δεν νομιζω να επεβαλε καποιος στους δημοσιογραφους να σηκωθουν ορθιοι και τους χαιρετησε μαλιστα(για οποιο λογο κ αν το εκανε)Και στην τελικη τον σεβασμο τον αποκτας δεν τον απαιτεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog