Καραμπινιέρηδες είναι αποφασισμένος να επιστρατεύσει ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος αφού η εγκληματικότητα και το πλιάτσικο στο δήμο του έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις…
Ο Απόστολος Γκλέτσος πραγματοποίησε σύσκεψη το πρωί στο γραφείο του με συνεργάτες του για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου που κοστίζει χιλιάδες ευρώ στον δήμο αλλά βάζει σε κίνδυνο και τις ζωές των κατοίκων της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Οι δράστες εισβάλλουν στα σπίτια των πολιτών αφαιρώντας ακόμη και τρόφιμα ή οικόσιτα ζώα ενώ οι καταστροφές στις γεωτρήσεις και στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του δήμου είναι απανωτές. Συχνά χωριά μένουν χωρίς νερό, γειτονιές βυθίζονται στο σκοτάδι αφού η αναζήτηση για χαλκό σε συνδυασμό με την έλλειψη αστυνόμευσης έχουν μετατρέψει τον δήμο Στυλίδας σε μόνιμο στόχο των επιτηδείων.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ως μοναδική λύση βλέπει τις ομάδες περιφρούρησης και ζητά εθελοντές. Άμεσα θα ζητήσει από το υπουργείο προστασίας του πολίτη την νομιμοποίηση να αυτοδιαχειριστεί την κατάσταση. 


*lamiastar