Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Σερίφης ο Γκλέτσος: Φτιάχνει ομάδες περιφρούρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.(video)

- Advertisement -

Καραμπινιέρηδες είναι αποφασισμένος να επιστρατεύσει ο δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος αφού η εγκληματικότητα και το πλιάτσικο στο δήμο του έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις…
Ο Απόστολος Γκλέτσος πραγματοποίησε σύσκεψη το πρωί στο γραφείο του με συνεργάτες του για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου που κοστίζει χιλιάδες ευρώ στον δήμο αλλά βάζει σε κίνδυνο και τις ζωές των κατοίκων της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Οι δράστες εισβάλλουν στα σπίτια των πολιτών αφαιρώντας ακόμη και τρόφιμα ή οικόσιτα ζώα ενώ οι καταστροφές στις γεωτρήσεις και στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του δήμου είναι απανωτές. Συχνά χωριά μένουν χωρίς νερό, γειτονιές βυθίζονται στο σκοτάδι αφού η αναζήτηση για χαλκό σε συνδυασμό με την έλλειψη αστυνόμευσης έχουν μετατρέψει τον δήμο Στυλίδας σε μόνιμο στόχο των επιτηδείων.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ως μοναδική λύση βλέπει τις ομάδες περιφρούρησης και ζητά εθελοντές. Άμεσα θα ζητήσει από το υπουργείο προστασίας του πολίτη την νομιμοποίηση να αυτοδιαχειριστεί την κατάσταση. 


*lamiastar

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν χρειαζετε να ειναι με κραμπινες αρκει ενας αυρματος στην ιδια συχνοτητα με την ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ και ενα οχημα του δημου.
    Αν γινοταν κατι αναλογο και εδω θα δηλωνα εθελοντης για νυχτερινες περιπολιες απο τις 12 εως τις 6 το πρωι .
    ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ""ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ "" αντι να βγαινουν ζευγαρακια να δινουν κλησεις να βγαινουν κατα μονας και ετσι 2 υπαλληλοι να κανουν και καμοια βολτιτσα τα βραδια .
    Δοξα τα θεο αυτοκινητακι εχουν ωραιοτατο εναν ασυρματο να παρουν και ετοιμοι.
    Δεν ειπε κανεις να κανουν τους αστυνομικους αλλα μονο να βλεπουν για υποπτες κινησεις ,οι ιδιωτικες σεκιουριτι δεν κανουν δα και τιποτα παραπανω.
    Στο χωριο μου λενε οτι ο Φοβος φυλαει τα ερημα.
    Αλωστε δεν κανουν και τιποτε αλλο εκτος απο κλισεις ( εχει διαβασει κανεις τι λεει η νομοθεσια για την συσταση δημοτικης αστυνομιας??? για ποιους λογους υπαρχει και τι πρεπει να κανει ??? εδω δεν κανουν τουτε τα μισα)
    Τελος παντων ξεφυγα παλι αλλα ειναι τοσα τα στραβα που δεν μπορεις να αντισταθεις .
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΞΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
    ((ΠΗΓΑΣΟΣ))

  2. Και εδω ο πνευματικος εχει στησει. Ομαδα περιφρουρισης του ταμειου του δημου ζητουν 200€ το τετραγωνικο φορο για τα σπιτια που θα ενταχθουν στο σχεδιο πολης απο οικισμο που ηταν πριν χωρις να προσφερουν ουτε μια υπηρεσια ουτΕ δρομο ουτε δομηση ουτε Καν αποχετευση Για ενα οικοπεδο 300 τετρ θελουν 6000€ Νομιζουν Οτι απευθηνωνται σε μογγολους Γιαυτο στο τελος ο τσιπρας θα τους παρει και τα σωβρακα

  3. ερχετε η ωρα ολων καποτε για να κριθουν φιλαρακι
    τοτε θα δουμε το εργο και τι εκανε ο καθενας για τον πολιτη

    (( ΠΗΓΑΣΟΣ ))

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog