Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωση loutrakiblog.gr για την επιστολή Zilkha

- Advertisement -

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες του loutrakiblog.gr, ότι είναι στη διάθεσή μας η επιστολή του μετόχου της CHCL, Yigal Zilkha αλλά δυστυχώς, δεν μπορούμε να προβούμε στην δημοσίευσή της…

 Όταν μας εστάλη η εν λόγω επιστολή διακρίναμε ότι επί της ουσίας πρόκειται για μια ενδοεταιρική απαντητική επιστολή του κου Yigal Zilkha προς τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και μετόχους της Club Hotel Loutraki ΑΕ καθώς επίσης και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕ κο Νικόλαο Ρεμαντά. Στα πλαίσια του κώδικα δεοντολογίας θεωρήσαμε ότι για να δημοσιευτεί η απαντητική επιστολή, θα πρέπει να υπάρχει και η αντίστοιχη της Club Hotel Loutraki ΑΕ προς την Queenco (Yigal Zilkha) που άλλωστε είχε προηγηθεί και χρονικά.

Ζητήσαμε από τον κο Περικλή Καμαρινό να επισυνάψει τη συγκεκριμένη επιστολή με ημερομηνία 14/05/2012 την οποία μέχρι τώρα δεν έχουμε παραλάβει. Δεσμευόμαστε ότι εφόσον μας αποσταλλεί, θα δημοσιευτούν και οι δύο όπως άλλωστε απαιτεί η δημοσιογραφική δεοντολογία.

Θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε αλλά δυστυχώς, δεν ήταν στο χέρι μας να αποτραπεί.

Η συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog