Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ανακοίνωση της Club Hotel Casino Loutraki

- Advertisement -

Λουτράκι, 27 Μαϊου 2012
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά από έξι μήνες διαπραγμάτευσης και διαβούλευσης με το Σωματείο, για την κατάρτιση ΣΣΕ, την εφαρμογή συστήματος εκ περιτροπής απασχόλησης και όλων των αναγκαίων μέτρων για την διασφάλιση της λειτουργίας της επιχείρησης, σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία με διαφωνία.
Η τελευταία πρόταση της επιχείρησης η οποία κατένειμε τα βάρη δίκαια και αναλογικά στους εργαζόμενους, και η οποία εμπεριείχε στο σύνολό τους την συμφωνία που επιτεύχθηκε στα θεσμικά αιτήματα του Σωματείου, με την διατήρηση όλων των ρυθμίσεων των προηγούμενων ΣΣΕ , δεν έγινε αποδεκτή από το Σωματείο.
Η πρόταση του Σωματείου, που δεν ήταν δίκαιη για το μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτή από την Διοίκηση.
Κατόπιν αυτού ολοκληρώθηκε η διαδικασία και η Διοίκηση θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της με γνώμονα την διασφάλιση της λειτουργίας της και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων της.
Τελικά, η «μαφία» των ανωνύμων που όλο αυτό το διάστημα υπονόμευε τις δύσκολες αλλά αναγκαίες λύσεις για την επιβίωση της επιχείρησης θα αισθάνεται ικανοποιημένη.
Η Διοίκηση της επιχείρησης με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους εργαζομένους και στην τοπική κοινωνία, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια σε συνεργασία με τους εργαζομένους της για να επιτύχει, μέσα στο εξαιρετικά δυσμενές οικονομικό περιβάλλον, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα..
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
- Advertisement -

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ? ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ? ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ?

  2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ??????

  3. ΚΥΡΙΕ ΡΕΜΑΝΤΑ……ΠΟΛΥ ΛΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗΝΗ..ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΗΚΡΙΝΗΣ,ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΝΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΧΜΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.1]ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2000ΕΥΡΩ????2]ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΩΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΣΑ 800-1200ΕΥΡΩ,3]ΤΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ??ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΤΑΙ ΔΩΣΤΕ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΙ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ…..ΑΝ ΟΧΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΣ ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΩΝ ΔΥΣΦΙΜΙΣΕΩΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ….ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ……..

  4. ΕΙΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ? ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΟΙ ΜΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ

  5. ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΔΙΚΗ !!!!!
    ΜΕ ΛΙΓΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΔΙΚΟ!!!
    …. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ… ΤΟΤΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ…

  6. 9:54 giati einai parakseno na einai adiki i protasi tou somateiou? theleis na mas peis oti den isxuei oti tosa xronia to somateio douleuei gia ta sumferonta ton inspector kai mono, adikontas olous tous upoloipous??

  7. ΑΓΑΠΗΤΕ 9.54 ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ,ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΜΟΜΦΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ,ΨΑΚΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΩΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΤΑ ΜΕΝΟΥΝ….ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΦΑΓΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ,ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΗ ΚΡΥΒΕΣΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΙΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ…..

  8. Να μας πουν και η ''γεναία στήριξη των μετόχων'' πως μεταφράζεται γιατί μέχρι τώρα όλα οι '' δύσκολες αλλά αναγκάιες λύσεις'' αφορούν μόνο τους εργαζόμενους…

    Τα κέρδη δικά τους και οι ζημιές δικές μας;

  9. Λοιπόν παιδιά. Θα σας πω ένα μυστικό που δεν το γνωρίζει κανένας σας. Δώστε όλοι βάση τώρα γιατί θα πέσετε από τα σύννεφα με αυτό που θα ακούσετε.
    Η ελλάδα χρεωκόπησε.
    helloooooooooo…

  10. 1:41, δεν τα λες όλα…

    …Και μετά ήρθε ένα μεγάλο διαστημόπλοιο εξωγήινων απο το Λουτράκι και την έσωσε! … Την Ελλάδα!!!!

  11. ΕΞΗ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΡΕΜΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΤΕ ΧΡΟΝΟ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΤΕ.ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ……..
    ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΕΤΣΙ;;;;ΞΕΘΟΛΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΟΛΟ ΚΑΙ ΘΟΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΡΑ.ΚΑΙ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΚΛΕΙΣΕ .ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΑΣ; Η ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ; Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΣ
    ΚΥΡΙΕ ΡΕΜΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΑΤΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ,ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ.
    ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΡΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ,ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΠΟΥΡΟ.
    ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ ;ΤΟ ΞΕΧΑΣΑ….Α ΝΑΙ ΜΑΦΙΑ

  12. Κυριοι της εταιριας επιεικως χαρακτιριζω αυτα που αναγραφετε ως ανακριβειες.Ισχυριζεστε οτι η προταση σας ηταν κοινωνικα δικαιη! τοτε γιατι την απερριψαν οι εργαζομενοι ως απαραδεκτη;Οι ιδιοι οι εργαζομενοι μεσω της γενικης συνελευσης τους,σας εκαναν μια αντιπροταση που κατ'αυτους ειναι πιο κοινωνικα δικαιη και η οποια μειωνε το κοστος μισθοδοσιας ακομα παραπανω απο οτι τους ζητησατε και για ολα αυτα(δυστυχως για εσας)υπαρχουν εγγραφα τα οποια τις επομενες μερες θα δουν το φως της δημοσιοτητας.Το συμπερασμα ειναι οτι με προσχηματικους λογους ισχυριζεστε οτι ηρθαμε σε διαφωνια ενω η αληθεια ειναι πως θελετε να οδηγησετε τους εργαζομενους,που για δεκαεπτα συναπτα ετη ειχαν αυτη την επιχειρηση ως το νουμερο ενα καζινο της Ελλαδας,στη μετενεργεια με στοχο τα κερδη εκατομυριων ευρω χωρις να συνυπολογιζετε οτι τελικα θα καταληξουμε στην εξαθλιωση και ισως στην αυτοκτονια και ενας ολοκληρος νομος σε οικονομικο μαρασμο.

    Νικος Χατζησταυρακης

  13. Δηλαδη 580ευρω και 4 μερες εκπεριτροπης..ειναι σαν να λεμε καλητερα ταμειο ανεργιας.Δεν ειπε κανενας οχι στις μειωσης,ολοι βλεπουμε τη συμβαινει γυρω μας.Διασφαληση θεσεων εργασιας ζηταμε.Η επειχηρηση με αισθημα ευθυνης προς τους εργαζομενους και την τοπικη κοινωνια και κατεπεκταση και στους πελατες της,δεν κανει δεκτη την προταση του σωματειου,οταν οι μονη διαφορα ηταν οτι βγαζει εξω την εκπεριτροπης εργασια,ενα δικαιομα που ετσι και αλλιως μπορει να ασκηση η εταιρεια βαση νομου.Και ο λογος ειναι φανερα η προθεση της εταιριας ειναι να προβει σε απολυσεις με καταγγελια συμβασης.Ειναι "μαφια" οι εργαζομενοι που θελουν να εργαστουν και να μην εχουν τον εφιλατη τον απολυσεων?! Η τεραστια διαφορα και που κανει την προταση του σωματειου "αδικη" ειναι το οτι εκπεριτροπης εργασια θα μπορει να ασκησει η εταιρια νομιμα για 9 μηνες,χωρις να κανει απολυσεις.Ενω στην συμβαση που ζηταει υπογραφη θελει 12 μηνες εκπεριτροπης και φυσικα το δικαιομα της καταγγελιας συμβασης.
    Οι εργαζομενοι νοιαζονται και πονανε την εταιρεια ζουν απο αυτη και σε καμια περιτωση δεν θελουν να προκαλεσουν ζημια σε αυτη.Θελουν ομως να νοιωθουν ασφαλια.Τα ποσοστα που ζητησε η εταιρεια τα δεχτηκαμε και μαλιστα το ποσο το οποιο εξοικονομητε απο αυτες τις μειωσεις αντιστοιχει σε πανω απο 200 απολυσεις συν τις οικειοθελεις αποχωρησεις τον συναδελφων.Παρολα αυτα η εταιρεια διχνει την προθεση της να ασκησει την καταγγελια συμβασης για να κανει απολυσεις.
    Δεν ειναι "μαφια" οι εργαζομενοι που ειναι δυσαρεστημενοι,ουτε οι πελατες που διωχνει οι εταιρεια εδω και καιρο.Εμεις ημασταν παρον τοσα χρονια και οι υπηρεσιες που παρεχαμε και παρεχουμε σαν εργαζομενοι σε πολυ καλο επιπεδο,αλλα πραγματα αλλαξανε,με αποτελεσμα την απομακρηνση πολλων ανθρωπων που ειχαν σαν νουμερο 1 προωρισμο το καζινο μας.

  14. ΠΡΟΤΑΣΗ
    12ωρη εθελοντική εργασία καθημερινώς σε όλη την Ελλάδα σε όλες τις επιχειρήσεις. Έτσι θα σωθεί η επιχείρηση που μας προσέφερε εργασία όλα αυτά τα χρόνια και μεις οι αγνώμονες ζητάγαμε και αμοιβή, θα σωθούν όλες οι επιχειρήσεις και τελικά η πατρίδα μας δε θα χρεωκοπήσει. Η ανταγωνιστικότητα θα τεθεί σε μιά υγιή βάση, χωρίς να υπολογίζεται το εργατικό κόστος γεγονός που θα προσελκύσει επενδύσεις οι οποίες θα εκτοξεύσουν τους δείκτες ανάπτυξης στα ύψη.
    Υ.Γ. Στην ακραία εκείνη περίπτωση που οι αυτόχθονες αυτής της χώρας πεθάνουν από ασιτία, υπάρχουν εργαζόμενοι άλλων χωρών που ευχαρίστως θα δούλευαν στο παραδεισένιο περιβάλλον της Ελλάδας.

  15. Ρε 2.55, τι σχέση έχει το τι μισθό παίρνει ο ρεμαντάς ή το κάθε στέλεχος? Ας παίρνει όσα παίρνει. Μήπως ζεις σε κανά παλιό σοβιέτ και θες τα στελέχη να παίρνουν τα ίδια με τους εργαζόμενους?
    Στο γιατρό γιατί τα σκας? Στον δικηγόρο γιατί τα σκας όταν έχεις ανάγκη? Γιατί απλά δεν μπορείς να το κάνεις εσύ αυτό.
    Το ίδιο είναι και η διαφορά μεταξύ στέλεχους διοίκησης και εργαζόμενου. Έβγαλε μια καραμέλα ο κώτσης και την πιπιλάτε όλοι χωρίς να ξέρετε τι λέτε.
    Και γιατί δεν ρωτάτε τι μισθό παίρνει ο μυστικοσύμβουλος που του δίνει ο κώτσης?
    Γιατί δεν ρωτάτε τι μισθό παίρνουν και πόσοι είναι αυτοί που πληρώνονται για να κάνουν τίποτα άλλο από το να συνδικαλίζονται? Γιατί δεν ρωτάς από τους 45 που είχαν πάει την άλλη φορά στο δημοτικό συμβούλιο πόσοι ήταν πραγματικά εργαζόμενοι σε βάρδυες ή σε υπηρεσία και όχι στα συνδικάτα?
    Για να σε δω

  16. τι λες ρε μεγαλε.Ετσι σε μαθανε να λες?Να το κλεισουν ρε το μπου…..λο να δω που θα πας.Αντε μας τα εχετε πρηξει με τον αγωνα σας αφου δεν νοειτω καζινο χωρις ντιλερ καντε μονοι σας απεργεια να δουμε τι θα καταφερετε.Οσους γι αυτους που μπαινουν και δουλευουν τριβετε τα χερια σας γιατι εξαιτιας τους θα χετε αυριο δουλεια.30 -40 μπορει και λιγοτεροι κρατανε την ετερεια για να μην διαλυθει και που θα πατε μετα.Ας ακουστει για μια εστω φορα απο το στομα καποιου που μεχρι τωρα απεργουσε'ΣΥΝΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΜΑΓΑΖΙ.Α!και μια απορια!απ το σπιτι τους απεργουν καποιοι?

  17. καλησπερα σας θεωρω απαραδεκτο να γινουν απολυσεις αλλα απαραδεκτο να γινονται και απεργιες οχι στισ απολυσεισ οχι στισ απεργιες η καλυτερη προταση για ολουσ ειναι οι εξης σωματειο διοικησν και εργαζωμενη μια ανοιχτη συνεδριαση να ακουσουμε επιτελουσ ολη μαζι τησ προτασεις του σωματεειου αλλα και τισ διοικησης επιτελουσ εσεισ του σωματειου ξυπνατε ενημερωστε οπωσ πρεπει θα επρεπε να το ειχατε σξεφτει αυτο και κα ο εργαζωμενοσ ειναι αυτοσ που αποφασιζει και οχι το σωματειο για ολουσ και να εκφωβιζει το πρωσοπικο να το απειλει να μην μπενει για δουλεια δημοκρατια εχουμε και ο ξκαθενας κανει αυτο που θελει η συμπεριφορα του σωματειου στισ απεργιεσ ειναι απαραδεκτη λοιπον ενα μεγαλο οχι στις απεργιεσ με τισ απεργιεσ θα καταφερει το σωματειο να κλεισει ολοκληρωτικα η επιχειρηση αυτο θελετε?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog